Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hellblade 2 Yalnızca PC'de 60 FPS Çalışacak

 
Çıkışına az bir süre kala Senua's Saga: Hellblade II için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise açıklanan bilgilere göre oyunun sadece PC platformunda 60 fps ile çalışacağı doğrulanıyor.
 
Hellblade 2 Xbox konsollarında 30 fps sabit bir deneyim sunacak
 
 
 
Unreal Engine 5 destekli yapım içerisinde sinematik bir deneyim bizi bekliyor ve aynı zamanda aksiyon ve macera içeriği de yer alıyor. The Verge ekibinden Tom Warren tarafından yayınlanan yeni bir habere göre Hellblade 2'nin Xbox Series X|S sürümü yalnızca 30 fps'te çalışacak. Bu nedenle oyunu 60 fps'te deneyimlemek ne yazık ki konsol tarafında mümkün olmayacak.
 
Öte yandan Capcom tarafından oyunculara sunulan Dragon's Dogma 2'de de benzer bir durum söz konusu. Geliştirici ekip daha önce oyunun yalnızca PC platformunda DLSS 3 aracılığıyla 60 fps ve daha yüksek değerlerle oynanabileceğini açıkladı. Konsol sürümleri ise 30 fps'e ulaşmakta ilk etapta zorlandı. Özellikle şehirlerde 23-25 FPS bile düştüğü görüldü.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Senua's Saga: Hellblade II, 21 Mayıs tarihinde Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Senua’s Saga: Hellblade II Microsoft Ninja Theory
Apple, Oyun Emülatörlerine Yönelik App Store Yasağını Kaldırdı Fallout 2 Fan Remake ile Orijinal Sürüm Grafikleri Karşılaştırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.4.2024 19:50:28

0
Arda ne sallıyorsun yazdıklarının büyük kısmı palavra ps plus aboneliği varken gamepass ne starfield güzelmiş falan filan xbox psin yanında çöp olur ps oyunda çıkarıyor ve senin yazdığın xbox oyunlarına toz yuttur bütün dunya bunu biliyor sende öğrensen rahatlarsın

lextor

10.4.2024 11:15:02

0
Hacklenmiş ps4'te bir çok oyun 60 fps çalışıyordu. Oyunu modluyordu adamlar. Yapımcılar ya keyfi yada başka bir sebeple 30fps sabitliyor belli. Bile isteye yapılıyor.

arda29

9.4.2024 13:46:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: Asd1234dsq Sony den nasil yeni bisey gormedik ya. Ben bu lafa ayar oluyorum. Ps 5 i gecen sene haziran ayinda aldim aldigim gunden beri sadece ps5 konsoluna cikan oyunlar; final fantasy 6, final fantasy 7 rebirth, stellar blade , spiderman 2, rise of ronin, daha ne olacak bu arada xbox ne cikardi.
Arkadaşım Sony'den bişey görmedik dedim bu dediğin oyunların çoğu ya PC'de de var ya da timed exclusive, başka firmalar tarafından geliştirilen oyunlar. Yani seneye diğer platformlarada gelir zaten. Sony'nin kendi stüdyoları ne geliştirdi son 2-3 senedir? Last of us remake yapmaktan başka bişey bilmiyorlar yeni bir oyun yok. Dediğin oyunların hiç biri konsol sattırabilecek oyunlar değil zaten spiderman hariç. Rise of ronin filan boşuna söyleme tırt Sony kalitesinde oyunlar değil. Al madem bende sana milyonlarca kişi tarafından oynanmış oyun örneği vereyim. Palworld. PS'de yok mesela. Xbox tarafında en azından yeni bişey Hellblade geliyor. Indiana jones geliyor bu sene. Gears'ın yenisi duyurulacak deniyor. Halihazırda PS de olmayan Ori, Party Animals, Forza , Starfield gibi güzel oyunlarda var yani hakkını yeme şimdi. Boşuna savunmayın bana Playstation'ı bu saatten sonra Türkiye'de fiyatlandırma politikasından dolayı bitmiş gibi birşey zaten. Sonuç olarak iki konsolda oyun konusunda sıkıntı çekiyor bu jenerasyonda, bence Playstation daha sıkıntılı bu konuda. Hele hele türkiye'de yaşıyorsan git xbox al game pass ini al otur. Yada git bir oyuna 2 bin lira ver. Tercih senin.

BSC Misafiri

9.4.2024 11:30:09

0
The world most powerful console=Pazarlama taktiği=Gözüm cebinizde....

Asd1234dsq

9.4.2024 11:03:48

0
Sony den nasil yeni bisey gormedik ya. Ben bu lafa ayar oluyorum. Ps 5 i gecen sene haziran ayinda aldim aldigim gunden beri sadece ps5 konsoluna cikan oyunlar; final fantasy 6, final fantasy 7 rebirth, stellar blade , spiderman 2, rise of ronin, daha ne olacak bu arada xbox ne cikardi.

TncyKrmn

9.4.2024 08:23:33

0
Ulan xbox zortta ps5 sanki masterrace. Sizin gibi grafik fetişisti adamlar yüzünden konsolların anlamı kalmadı. Rtx olmadan 4k 60 fpsde orta ayarlarda 500 dolarlık cihaz ne yapacaksa onu yapması gereken cihazdan 4090 performansı bekliyorsunuz.

arda29

9.4.2024 00:32:32

0
Sen Horizon Forbidden West 60 FPS modunda nasıl görünüyor gördün mü hiç? 4K ekranda saf görüntü kirliliği. Bırak bu işleri ikisi de birbirinin aynısının laciverti, güzel görüntü istiyorsan oyunlar hala istisnalar dışında 30 fps konsollarda.

BSC Misafiri

8.4.2024 23:46:40

+1
quote:

Orjinalden alıntı: arda29 Bu tarz tek kişilik aksiyon oyunu için çokta problem değil en azından yeni bir oyun. Sony'den 2 senedir yeni bir şey görmedik Helldivers 2 dışında, o da 3. parti bir oyun zaten.
Kendi özel oyunları gelince hiç yoktan belli bir standardın üstünde olup 60 FPS te çalışabiliyor.Xbox sözde en güçlü konsol X versiyonu 30 çıkaramıyosa oyun falan yapmasın bahanesi olamaz.Hala nesini savunuyosunuz bende onu pek anlamıyorum bu becereksix XZORT'un

Rexroth

8.4.2024 21:17:58

0
PC'de 60 FPS zorunluluğu hiç olmadı işte be. Oyuna herkes çok yükseldi ama inşallah beklentiyi karşılar. Tek oyunculu bir oyun bile olsa, benim gibi yüksek FPS ile oynamaya alışkın insanlara 60 FPS bile çok kötü geliyor. İnşallah modlarla falan aşılır bu.

arda29

8.4.2024 19:32:14

0
Bu tarz tek kişilik aksiyon oyunu için çokta problem değil en azından yeni bir oyun. Sony'den 2 senedir yeni bir şey görmedik Helldivers 2 dışında, o da 3. parti bir oyun zaten.

BSC Misafiri

8.4.2024 17:20:28

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri The world most powerfull console
Ps5 4k 60fps yalanıyla da iyi kekledi milleti. Ben konsollardan ümidimi kestim, zaten konsol mevzusu da cazibesini yitirmiş durumda, ilk çıkışlarından bu yana kendi çöplüklerinde yeller esiyor.

BSC Misafiri

8.4.2024 17:00:41

+1
The world most powerfull console
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Senua’s Saga: Hellblade II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız