Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Games for Windows Marketplace Yenileniyor

 
     Microsoft Kasım ayında büyük bir değişim yapmayı hedefliyor. Öncelikle klasikleşen Xbox Live Dashboard güncellemesi ile Live'ı daha sade ve Kinect uyumlu hale getirmeyi hedefleyen Microsoft geçtiğimiz günlerde de Xbox.com'da büyük bir yeniliğe gitmişti. Microsoft'tan bugün yapılan açıklama ise Games for Windows Marketplace için oldu.
 
     Microsoft yaptığı açıklama ile sistemin Kasım ayında büyük bir değişime geçeceğini duyurdu. Bu büyük değişim ile birlikte görünüm açısından da değişecek olan Games for Windows Marketplace, daha sade ve kolay bir görünüm ile karşımıza çıkacak. 
 
     Kullanıcıların yükleme konusundan da büyük kolaylık yaşayacağı bu yeni site ile birlikte oyun aramaları da daha stabil bir hale gelecek. Ayrıca Xbox Live'dan alıştığımız "Deal of the Week" gibi indirim kampanyaların da kullanılacağı belirtildi. Daha fazla içeriğe sahip olacak sistemin 15 Kasım itibari ile yenileceğini bir kez daha hatırlatalım.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Games for Windows Live PC Microsoft
Mega64'ten Super Scribblenauts Yorumu 1C'nin İlk MMO Oyunu Royal Quest Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Waste_Land

31.10.2010 01:42:25

0
Çakma Steam :)

BSC Misafiri

22.10.2010 22:57:10

0
CodeMachine 22.10.2010 19:54:39 Bu resim gerçekse steam den arakladıkları gün gibi ortada, ezik microsoft... ----------------------------------------- Games for Windows servisinden nefret ederim; ama doğruyu söylemek gerekirse bu tasarımla Steam arasında herhangi bir benzerlik bulamadım.

CodeMachine

22.10.2010 19:54:39

0
Bu resim gerçekse steam den arakladıkları gün gibi ortada, ezik microsoft...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız