Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fallout : New Vegas'ta Farklı Aksiyonlar


 
     En iyi kuyamet sonrası senaryolardan birine sahip olan ve içerdiği dünya ile bir çok yapıma öncülük eden Fallout serisinin yeni oyunu New Vegas'tan yeni görüntüler ortaya çıktı.
 
     Oyun için yayınlanan bu yeni ekran görüntülerinde bir çok farklı dinamiğe yer verilmiş. Örneğin giydiğiniz boks eldivenlerini kullanabilecek veya bulduğunuz Romalı giysilerini üzerinize geçirerek kılıç kalkan ile rakiplerinize saldırabileceksiniz.
 
     Oyunun bu yeni görüntülerinde ayrıca Vault 21'in tabelası gözüküyor. New Vegas'ta maceramıza burada başlayabiliriz. Gerçi Fallout 3'te Vault 101'den çıktığımız gibi yeni oyunda da benzer bir işleyiş olacağını sanmıyorum. Hikaye olarak farklı bir giriş ile karşılaşabiliriz.
 
     Vegas'ın olmazsa olmazlarından kumar olayına da yeni görüntülerde yer verilmiş. Rulet ve poker gibi bir çok para kazanma imkanımız bulunacak. Oyunun bu yeni görüntülerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC xbox 360
Red Dead Redemption'ı Süper Kahramanlar Bastı Red Dead Redemption İngiltere'de Zirvede

hkn_01

26.5.2010 12:04:43

0
Kumar harika gözüküyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız