Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESEA 25. Sezon Global Challenge Şampiyonu Space Soldiers!

 
     Geçtiğimiz hafta sonu ESEA organizasyonunun 25. Sezon Global Challenge turnuvası gerçekleşti. ESEA oyun sezonunu başarıyla tamamlamış 8 CS:GO takımı Global Challenge kapsamında Amerika'da düzenlenen offline turnuvaya katılım sağladı. 8 takımın arasında yer alan temsilcimiz Space Soldiers takımı turnuvayı mağlubiyetsiz kazanarak, ESEA 25. Sezon Global Challange şampiyonu ve 18,000 $ ödülün sahibi oldu.
 
  • Space Soldiers, Rise Nation takımını FlipSid3 ise Kinguin takımını yarı final etabında 2-0 mağlup ederek turnuvada finale yükseldiler. Böylelikle büyük final Space Soldiers ve FlipSid3 takımları arasında gerçekleşti.


     İlk Harita: Overpass / Space Soldiers 16 - 11 FlipSid3

 
     Üç maçlık serinin ilk karşılaşması Overpass haritasında gerçekleşti. Terörist tarafında olan takım Space Soldiers oldu. İlk yarı 6-9 FlipSid3 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı pistol round'da güzel bir başlangıç sağlayan Space Soldiers takımı skoru çevirmeyi başardı. Ve Anti Terörist tarafında sadece 2 skor kaybeden temsilcimiz, toplamda 16-11 serinin ilk maçını kazandı.
 
 
 

     İkinci Harita: Cache / Space Soldiers 16 - 9 FlipSid3 

 
     Serinin ikinci maçı Space Soldiers'ın seçmiş olduğu Cache haritasında oynandı. FlipSid3 takımı açısından önem teşkil eden bu karşılaşmada, Anti Terörist tarafında başladılar. Fakat temsilcimiz Space Soldiers ilk yarı 12-3 ikinci yarı ise 4-6 toplamda 16-9 FlipSid3'ı mağlup ederek ESEA 25. Sezon Global Challenge turnuvası şampiyonu olmayı başardı. 2 karşılaşmanın MVP oyuncusu toplamda 41-28 skora sahip olan Ahmet "paz" Karahoca seçildi.
 
     ESEA 25. Sezon Global Challenge Sıralamaları:
 
     1. Space Soldiers - $18,000
     2.  FlipSid3 - $10,000
     3-4.  Rise Nation - $5,000
     3-4.  Kinguin - $5,000
     5.6.  TeamOne - $3,000
     5-6.  Grayhound - $3,000
     7-8.  Mythic - $3,000
     7-8.  FRENCH CANADIANS - $3,000 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Microsoft, Minecraft'ı Çok Daha Ucuza Alabilirmiş Ama Fırsatı Kaçırmış Middle-earth: Shadow of War Forthog Orc-Slayer DLC'sinin Ücretsiz Olmasına Karar Verildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız