Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Counter Strike 2'de Molotof Hatası Oyuncuları Kızdırıyor

 
 
Counter-Strike 2'de oyuncular kritik bir hatadan muzdarip olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda yer alan molotof kokteyllerinden yayılan alevlerin sis bombaları ile beraber söndürüldüğünü biliyoruz. Ancak bu durumun her zaman işlemediği ortaya çıkıyor. Bu kapsamda oyuncular bu hatayı oldukça eleştiriyor ve bir an önce çözülmesi gerektiğini aktarıyor.
 
Counter Strike 2'de yer alan hata oyuncuları bir hayli kızdırıyor 
 
 
 
CS2 bildiğiniz üzere 2 Eylül 2023 tarihinde piyasaya sürüldü ve o tarihten bu yana herhangi bir sorun bulunmuyordu. Ancak aylar sonrasında yeni bir hata ortaya çıktı. Bu hata oyunda yer alan rekabeti alevlendirse de ne yazık ki oyuncuların sinirlenmesine neden oluyor. Bazı oyuncular bu hatanın olmaması gerektiğini savunuyor ve bir an önce Valve'ın bu duruma el atması gerektiğini belirtiyor.
 
Oyuncular tarafından bildirilene göre molotof'u söndürmek için sis bombaları atılıyor. Ancak bu sis bombalarının her zaman etki etmediği söyleniyor. Bazı noktalarda sis bombasının alevleri söndürmeye etki etse de bunun gecikmeli olarak karşımıza çıktığı belirtiliyor. Dolayısıyla burada farklı farklı sorunlarla karşılaşabiliyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Steam'de Windows 7 ve 8 Desteği Sona Erdi Baldur's Gate 3'ün Kayıt Hatalarına Geçici Çözüm Sunuldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yaratıc1KLAVYE

7.1.2024 10:51:26

0
Sadece molotof olsa. Oyun halen oynanacak halde değil.

BSC Misafiri

2.1.2024 14:48:32

+1
Tamamda videoda sisi attigi yere bak, molotofun basladigi yere bak. Ayrica baska sorunlar vardi da sanki burada oyuncu hatasi vargibi geldi bana, Attigi sis patlamiyor bile, underhand atmasi lazim, orada oyle durursan yersin molotofu tabi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız