Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA COO'su Zynga'ya Transfer Oluyor!

Görüntüden, John Schappert'ı görebilirsiniz.
 
    EA COO'su John Schappert ile ilgili şok gelişme! Reuters'tan alınan rapora göre Schappert, EA'deki COO görevini bırakarak Farmville ve Cityville gibi Facebook'ta milyonları peşinden koşturan oyunların yapımcısı olan Zynga'ya transfer oluyor.
 
    Zynga'da hangi poziyonu devrealacağı bilinmeyen Schapert'ın istifasını dün sabah teslim ettiği rapor edildi. John Scappert böylelikle ikinci kez farklı bir firmaya transfer oluyor. İlk kez 1991 yılında Microsoft'ta yazılım mühendisi olarak kariyerini başlatan deneyimli yönetici, 2009 yılında Microsoft'taki yardımcı başkanlık görevinden istifa ederek EA'e transfer olmuştu. Şimdi ise EA'den Zynga'ya.
 
    Kendisine yeni firmasında başarılar diliyoruz. Umarız aldığı karardan memnun kalır. EA'in de boşta kalan COO koltuğunu kime teslim edeceğini merak ediyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Reuters EA EA COO John Schappert istifa Zynga transfer farmville cityville
Hydrophobia Prophecy PC ve PS3 için Duyuruldu Gears of War 3 Beta Tester'ı Olma Şansı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.4.2011 00:50:41

0
iPhone oyunuyla PS3 oyunu arasinda ki farki anlamiyorsan harbi parana yazik birak git hatta senin yaktigin oksijenede yazik lan

Hypocrites

26.4.2011 20:15:07

+1
Gayet yerinde bir karar. Geçenlerde de bir yetkili açıklama yapmıştı 1 $ lık oyunlar bizi öldürüyor diye. İnsanlar artık yavaş, küçük, basit web tabanlı yada iphone, android vs için geliştrilen oyunlara kayıyor. İleride bence yüksek-kaliteli oyunlar sadece hardcore kesime hitap edicek. Ben 6 yaşımdan beri oynarım. ( peder sağolsun ) Şuan 17 yaşındayım. Seneye toptan oyunculuğu bırakıyorum örneğin. ( konsol-pc ) Neden oyunlar için tonla para harcayayim ki ? + Zaman meselesi de sorun oluyor ünv hayatinda..Basit oyunlar için zaman sorunu mekan sorunuda olmuyor

M1A2Abrams

26.4.2011 19:27:00

0
enteresan bi seçim olmuş gerçekten
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız