Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Driver'ın İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı


 
     Ubisoft'un E3 2010 konferansının en merak edilen oyunu Driver : San Francisco sonunda shneye çıkışını yaptı. Konferansta ilk tanıtım videosu ve oynanış videosuna da yer verilen oyun, eski serilerden hatırlayacağımız Tanner ve yeni bir karakter Jericho'nun üzerine yoğunlaşacak.
 
     Kovalamaca sahnelerinin oldukça ön planda yer aldığı oyunda beklenilenin aksine araç dışı aksiyon olmayacak gibi duruyor. Araç değişme işlemi için ise yapımcılar oldukça ilginç bir işe imza atmış. Yapımcıların kısaca Shift dediği bu sistemde, örneğin giderken kaza yaptınız, kaza mahaline yakın olan araçlar içerisinde başka bir aracı seçerek direk olarak ordan devam edebiliyorsunuz. Seçim anında aracın özellikleri gibi seçeneklere de göz atabiliyorsunuz. Ayrıca kamera açısını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Şahsen bu özelliğin pek hoşuma gitmediğini ve oyunun gerçekçiliğini öldüreceğini düşünüyorum. Bunun haricinde kovalamaca anında öndeki aracın stop lambalarından çıkan ve takibimizi kolaylaştıran ışık ise akıllıca düşünülmüş.
 
     Kameranın yukarı çıktığı sahnede ise şehrin neredeyse tamamını görebiliyorduk. Yapımcılar yaşayan şehir havasını yansıtacaklarını belirtiyor. Bakalım sene içerisinde PC, PS3 ve Xbox 360 dışında Wii sürümü ile de karşımıza çıkacak olan oyunda bu havayı bizde soluyabilecek miyiz?
 
     Oyunun ilk tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Yarış Driver: San Francisco PC PS3 Wii Xbox 360 Reflections Ubisoft
Medal of Honor'dan Multiplayer Videoları Bad Company 2 - Vietnam Duyuruldu[Güncelleme]

FrE3d0m

15.6.2010 14:06:02

0
Beklediğim gibi değil. Hayal kırıklığı yaşadım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Driver: San Francisco ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız