Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Don't Starve Together'ın Steam Erken Erişim Çıkış Tarihi Açıklandı


      Klei Entertainment'ın geliştiriciliğini üstlendiği hayatta kalma oyunu Don't Starve'a bildiğiniz gibi multiplayer modu ekleniyor. Ana oyundan bağımsız bir şekilde oynanabilinecek (standalone olarak) bu yapım için önemli bir duyuru yapıldı.
 
      Geliştirici ekip Don't Starve Together'ın 15 Aralık'ta Steam Erken Erişim çıkışını yapacağını açıkladı. Bunun yanında firma 15 Aralık tarihinde "Frontier Pack."adlı paketin satışa sunulacağını dile getirdi. Bu paketin içinde bir adet Don't Starve ve iki adet Don't Starve Together beta keyi yer alacak. Bu paket 20 dolar karşılığında oyunculara sunulacak. Eğer Don't Starve'a sahipseniz 5 dolar karşılığında Don't Starve Together'a sahip olabileceksiniz. Yapım için yayınlanan yeni tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dontstarvetogether don't starve klei bağımsız indie multiplayer co-op don't starve together expansion free dlc
Tom Clancy’s Ghost Recon'a AC Rogue İçerik Paketi Geldi Humble Store'daki Kış İndirimlerinde 3. Gün!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

FOX-BytkN

12.12.2014 12:57:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: Usbehci Yazıyı okuduktan sonra hemen Klei'nin forumlarında konuyu aradım. Sadece beta paralı olacakmış tam sürüm çıktığında oyuna sahip olanlar ücretsiz edinebilecekmiş.
Buda moda oldu ha! denek olarak kullanılmak için ücret ödiyeceğiz sonra tam sürüm bedava O.o

Usbehci

12.12.2014 12:37:16

+1
Yazıyı okuduktan sonra hemen Klei'nin forumlarında konuyu aradım. Sadece beta paralı olacakmış tam sürüm çıktığında oyuna sahip olanlar ücretsiz edinebilecekmiş.

HolyDemiJohn

12.12.2014 12:05:35

0
Beyler 1 tane ekstra beta keyim vardı. kimseye vermemişim, unutmuşum. isteyen varsa pm atsın yollayayım. boşa gitmesin. Edit: veya niye uğraştırıyorum milleti burdan veriyim gitsin. kullanan kullandım yazsın:Q6RN-G08X-P2DA-5MCY-Z4UK

amca21

12.12.2014 10:58:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: RownikaL E hani Together hali hazırda Don't Starve'ye sahip olan oyunculara ücretsiz olacaktı niye şimdi para istiyolar yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.Nerdeyse emin gibiyim yani bu together don't starve'ye sahip olanlara ücretsiz olarak verilecekti diye hatırlıyorum ben.
Ben de öyle biliyodum demekki tam sürümü çıkınca bedava olucak.

FOX-BytkN

12.12.2014 09:54:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: RownikaL E hani Together hali hazırda Don't Starve'ye sahip olan oyunculara ücretsiz olacaktı niye şimdi para istiyolar yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.Nerdeyse emin gibiyim yani bu together don't starve'ye sahip olanlara ücretsiz olarak verilecekti diye hatırlıyorum ben.
aynı yorumu bende yazdım ama Malum BSC sitesi bi sorun oldu heralde yayınlanmamış, ve kesinlikle doğru hatırlıyorsun ücretsiz olarak sunacaklardı.

RownikaL

12.12.2014 09:31:31

+3
E hani Together hali hazırda Don't Starve'ye sahip olan oyunculara ücretsiz olacaktı niye şimdi para istiyolar yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.Nerdeyse emin gibiyim yani bu together don't starve'ye sahip olanlara ücretsiz olarak verilecekti diye hatırlıyorum ben.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Don't Starve Together
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız