Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Discord Platformunda Reklam Dönemi Başlıyor

 
 
Kullanıcıların ve oyuncuların uğrak noktası olan Discord yeni bir döneme geçiş yapmaya hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre uygulama ve platform dahilinde sponsorlu reklamlar boy göstermeyi bekliyor.
 
Discord reklamları sol altta görünecek 
 
 
 
Sesli ve yazılı iletişim platformu Discord, geçtiğimiz ay kullanıcıların belirli görevleri tamamlayarak oyun içi öğeler kazanmalarına olanak tanıyan "sponsorlu görevler" sistemini aktif hale getireceğini açıkladı. Yayınlanan yeni bir rapor içerisinde ise programın bir hafta içerisinde kullanıma sunulacağı belirtildi. Diğer taraftan ücretli reklamlar platformun kalıcı bir parçası haline geliyor ve bu reklamların sol alt kısımda görüneceği iddia ediliyor.
 
Bildiğiniz üzere Discord daha önce diğer sosyal platformları gibi reklamlara bağlı olmayacağını bildirdi. Ancak geldiğimiz noktada reklam satış pozisyonları için yeni iş ilanlarının aktif olduğunu aktarabiliriz. Öte yandan geliştirici ekip kullanıcıların reklamları ayarlardan kapatılabileceğini iddia ediyor.
 
Temel olarak Discord gelir konusunda Nitro abonelik hizmetine güveniyordu. Bu hizmet kullanıcılara belirli fiyatlandırmalarla beraber sunuluyor ve Avrupa'da 3 dolar ile 10 dolarlık abonelik seçenekleri karşımıza çıkıyor. Abonelik sayesinde büyük dosyalar yükleyebiliyor ve çeşitli avantajlara sahip olabiliyorsunuz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle discord mesajlaşma topluluk oyuncu
Lethal Company Benzeri Korku Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu Stellar Blade Geliştiricisinin Yeni Projesinden İlk Detaylar Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.4.2024 14:56:59

0
Burda haberi göremedim ama geçen ay ortasında discord 3. Parti oyun firmalarının discordla entegre oyun yapmalarına izin verdi

Rexroth

2.4.2024 20:18:47

0
Nitro'lardan kazandıkları yetmedi demek ki. Her yere reklam sokun. Ondan sonra insanlar neden reklam engelleyici kullanıyor diye ağlıyorlar. Eskiden TV'lerden dert yanardık, şimdi TV'ler internet yayınlarının yanında deve de kulak kaldı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Discord
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız