Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive 5: The Last Round için İki Yeni Karakter Daha Duyuruldu


     Team Ninja'nın ünlü dövüş serisi Dead or Alive'ın yeni oyunu Dead or Alive 5: The Last Round bildiğiniz gibi eski nesil konsolların yanında yeni nesil konsollar için de geliştiriliyor. Serinin en çok dövüşçü bulunduran oyunu olacak bu yapım için yeni bir açıklama yapıldı.
 
     Japonya'nın Famitsu dergisinde yayınlanan bilgiye göre yeni Dead or Alive oyununda biri kadın biri erkek olmak üzere iki yeni karakter yer alacak. Bu iki karakterin daha önceki Dead or Alive oyunlarda karşımıza çıkmadığı belirtiliyor. Yani bu karakterler tamamen yeni olacak. Bunun yanında dergide yayınlanan makalede geliştirilmiş Soft Engine oyun motorunun "insan vücudunun sıcaklığını ve yumuşaklığını" daha iyi yansıtacağı dile getiriliyor.  Dead or Alive 5: The Last Round, 2015'in ilkbahar mevsiminde Batı oyuncularıyla buluşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera.com dead or alive 5: the last round dead or alive xbox one playstation 4 ps4 yeni nesil gen tecmo koei tecmo team ninja
Alien: Isolation için İki Yeni Video Paylaşıldı The Evil Within'in Minimum Sistem Gereksinimleri de Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive 5: Last Round ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız