Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Frontier Developments tarafından biz oyun severlere sunulacak olan yarış menajerlik oyunu F1 Manager 2024'ün çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre yapım 23 Temmuz tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden yayınlanacak.
 
Yeni sezonla beraber üst düzey deneyim hedefleniyor 
 
 
 
Açığa çıkan detaylar sadece bunlarla sınırlı değil aynı zamanda oyunun 35 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu aktarabiliyoruz. Ancak MENA bölgesine dahil olduğumuzdan dolayı ülkemizde oyunun 18 dolarlık fiyatla karşımıza çıktığını belirtmekte fayda var.
 
Diğer taraftan oyun farklı sürümlere sahip olacak. Standart sürüme ek olarak Deluxe Edition paketi içerisinde şu içerikler bulunacak:
 
- F1® 2024 Gösteri Otomobili Takım Kur hazır ayarı
- 5 Klasik Esintili Takım Kur Kaplaması
- 5 Özel Yarış Tekrarı Senaryosu
 
F1 Manager 2024 oyunculara yepyeni bir sezonla beraber merhaba demek istiyor. Kapsamlı menajerlik ve yönetim unsurlarını bünyesinde barındıran yapım içerisinde takımınızı kurabiliyor ve yarışlara dahil olabiliyorsunuz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu F1 Manager 2024
CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız