Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead or Alive:Dimensions'ın İlk Videosu Yayınlandı


 
    Nintendo 3DS için piyasaya çıkacak tek dövüş oyununun Super Street Fighter 4: 3D Edition olduğunu düşünmeyin; Team Ninja, Dead or Alive serisini 3DS'te devam ettiriyor.
 
    Uzun süredir sadece ekran görüntülerine tanık olduğumuz oyunun yayınlanan ilk tanıtım videosunda oldukça hızlı dövüş sahneleriyle karşılaşıyoruz. Tabi doğrudan oynanış videosu olmadığı için oyunun kontrol mekanikleri hakkında bilgi sahibi olmasak da görseller fena görünmüyor.
 
    Aslında 3DS'te hem Resident Evil: Revelations ve Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS gibi üst düzey görseller sunan hem de çok düşük kapasiteye sahip görselleri bulunan oyunlar rastlıyoruz. Dead or Alive: Dimensions ise ortalamanın üstünde görünüyor.
 
     Team Ninja'nın  yine başarılı bir şekilde karşımıza çıkmasını umduğumuz Dead or Alive: Dimensions'ın ilk videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dead or Alive Dimensions dövüş Tecmo Team Ninja Nintendo 3DS
Metal Gear Solid 3DS'in 7 Dakikalık Videosu Zelda: Ocarina of Time'dan Yeni Görüntüler

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead or Alive Dimensions
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız