Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 3 Yapımcıları: "Değişim Korkutucudur"


 
   İlk Dead Space oyunu, bu nesilde karşılaştığımız en sağlam korku atmosferine ve geri plan hikayesine sahip yapımlardan birisiydi ya da en iyisiydi belki de.  Devam oyununda aksiyona kayan ve Dead Space 3 ile birlikte co-op modunun teşrif etmesiyle Dead Space, popüler kültürün yıprattığı oyunlardan birisi olarak listemize dahil oluyor. Oyunu deneyim etmiş birisi olarak Dead Space 3'ün aksiyon olarak keyifli ancak ilk Dead Space'i sevenlere ayrıcalıklı bir atmosfer sunamadığını belirtmeliyim.

   Buzul gezegende sadece Necromorph'lar değil insanlarla da çatışmaya girmemiz, siper alma sistemi ve bizi yutan devasa yaratıklar zaten baştan kazın ayağını belli etmişti. Ancak yapımcılara göre tüm bu "yeniliklerin" sebebi seriyi taze kılmak:
 
"Yeni şeyler ekledik ki böylece insanlara oyunu taze ve yenilikçi kılmak adına neler yapabileceğimizi gösterebilelim. Demo ile ilgili insanların korktuğuna dair pek çok geri bildirim aldık. Değişim yapmak her zaman korkutucudur. Kelime oyunu yapmıyorum. İnsanlar oyunun halen korkutucu olup olmadığını merak ediyor ve korku unsurlarını kaldırıp kaldırmadığımızı merak ediyordu."
 
   Dead Space 3 demosu bugün tüm Gold üyesi Xbox 360 sahipleri için yayınlanacak. PlayStation 3 sahipleri içinse demo yarın Avrupa marketinde yer edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Dead Space 3 EA Visceral Games Isaac Clarke PS3 Xbox 360 PC Korku
Castlevania: LOS - Mirror of Fate, Mart Ayında! Football Manager 2013’te Yarıyıl İndirimi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Walter Hartwell White

24.1.2013 23:37:31

0
Demoyu oynadım öncelikle seslendirmeler ve grafikler süper olmuş ama aksiyonu beğenmedim keşke ilk oyunun izinden gitselermiş.

ozozca

22.1.2013 14:34:23

0
Korku oyunu yapmak kolay değildir. Herkes beceremez. Resident Evil artık Call o f Evil oldu ne yazık ki. Silent Hill desen gidişatı iyi değil maalesef. Hangi oyun bizi korkutacak bundan sonra tabii ki tek alternatif : Outlast :)

emin-hawk

22.1.2013 14:24:59

0
Hala burada kitle mitle diyosunuz ne kitlesi kardeşim daha kitle değil bir kişi görmedim ben forumlarda korku öğeleri gitsin yerine action lar gelsin diyen. Zaten ekseninden kayan oyunların nasıl kan kaybettikleri belli değilmi bu oyun yapımcıları bukadar salak işte.

CaSsErDoDo

22.1.2013 14:12:52

+5
5 yaşındaki bebelerden bildirim almışlar herhalde

BSC Misafiri

22.1.2013 14:02:45

+1
Amnesia korku oyunu grubunda tektir. Korku oyununda silah korkuyu %50 azaltmaktadır. Öldürebiliyorsam neden korkayım.

ilkermurat

22.1.2013 14:00:05

0
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-American_McGee_EA_Oyunculari_Kandirmaya_Calisti-34019.htm American McGee: "EA Oyuncuları Kandırmaya Çalıştı" :) dipnot: ea bildiğimiz iyi aile çocuğu tanımına uymamaktadır :D

GoldPunch

22.1.2013 13:58:34

0
Nedir bu yapımcıların aksiyon sevdası, nefret ettim artık aksiyon oyunlarından. Her şeyi aksiyona dönüştürüyorlar. Resident Evil serisinden hiç bahsetmiyorum bile. Herkes para kazanmanın peşinde, daha çok kitleye hitap edelim istiyorlar. Oyun firması dediğin kendi tarzın olur ve kendi hayran kitlen olur, onlara hitap edersin. Yakında tetris bile aksiyona dönüşürse şaşırmayın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 3
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız