Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Space 3 Hikaye Yönetmeni Oyunu Yeniden Yapmak İstediğini Aktardı

 
 
Orijinal Dead Space üçlemesinin hikaye yönetmeni Chuck Beaver yeni açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamayla beraber Dead Space 3'ü neredeyse tamamını yeniden yapmak istediğini aktardı. Beaver, üç Dead Space oyununun yanı sıra Extraction, Sabotage ve Ignition adlı yan oyunların ile çeşitli çizgi romanların, romanların ve filmlerin de hikaye yönetmeniydi.
 
Yeni bir röportajda oyunu yeniden tanımlamak istediğini aktardı
 
 
 
Beaver, YouTuber CaptainBribo ile yaptığı yeni bir röportajda Dead Space 3'ten neden tam anlamıyla memnun olmadığını açıkladı. Burada bu oyunun neden öncekiler kadar başarılı olmadığına dair kendi görüşlerini aktardı. Bir seri üzerinde çalışırken sanatçının vizyonunun bazen ikinci planda kalması gerektiğini açıklayan Beaver şunları söyledi:
 
"Bir oyuna yatırım yapıyorsanız bunun getirisini de düşünmeniz gerekir. Burada risk aldığımız birçok konu var ve kazanç konusu gündeme geldiğinde bazı şeyleri es geçmek gerekiyor. Durum böyle olunca bazı projeler ne yazık ki istenileni veremiyor."
 
Beaver, Dead Space 3'ün bir noktada başarısız olduğunu ve oyunu tasarlarken tasarımını genişletmek zorunda kaldıklarını aktardı. Böylece oyunun artık sadece tek oyunculu bir hayatta kalma korku oyunu olmadığını, aynı zamanda daha geniş bir kitleye hitap etmek adına başka bir yapıya doğru kaydığını söyledi. Nihayetinde ise bu değişiklikler oyunun düşüşüne sebep oldu.
 
Tüm bu gelişmelerin ardından Beaver oyunu yeniden tanımlamak ve yapmak istediğini aktardı. Peki siz Dead Space 3 hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce başarılı bir oyun mu?
 
Söz konusu röportaj 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Dead Space 3 EA Visceral Games Isaac Clarke PS3 Xbox 360 PC Korku
Ubisoft, 10 Farklı Oyunun Çevrimiçi Hizmetini Kapatıyor: İşte Liste SILENT HILL: Ascension Çıkışını Gerçekleştirdi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CaptainReinhard34

1.11.2023 17:43:16

0
Bu Dead Space 3 bir tek benim hoşuma gitti galiba? Evet çok eksiklikleri olan ve ilk iki oyundan geride kalan çok kısmı olsa da özellikle gezegen bölümleri bir hayli ilgi çekiciydi ve sonları beni aksiyon ve gerilim açısından memnun etmişti

BSC Misafiri

1.11.2023 13:28:48

0
İlk çıktığı gün gidip almıştım siz Ea baskılarıyla oyunu korku türünden action adventure a kaydırırsanız olacağı oydu zaten. Baktılarki Alan Wake , resident evil satıyor. Şimdi böyle demeçler veriliyor. Keşke dediğiniz gibi zamanında yapsaydınız. Ya da en baştan yeni bir hikaye ile dead spce 3 remake i ikinci oyundan sonra. 4. Oyuna da kapı açılır

BSC Misafiri

1.11.2023 12:08:44

0
Allah rızası için yapma.

BSC Misafiri

1.11.2023 10:19:41

0
e tabi remake başarılı olunca paranın kokusunu aldı ve demeçler vermeye başladı. bu zamana kadar neredeydin diyesi geliyor insanın

BSC Misafiri

1.11.2023 10:19:33

0
Günah çıkarmış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 3
+ TAKİBE
AL
50 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız