Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Rising 4'e Capcom Kahramanları Geliyor

 
     Capcom tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Dead Rising 4'e Capcom'un ünlü karakterlerini getiren yeni bir DLC duyuruldu.
 
     Capcom Heroes ismiyle çıkış yapacak DLC, oyuna Street Fighter'dan Cammy, Mega Man X'ten X, Ghost Trick'ten, Sissel, Dead Rising'den Adam"The Clown" MacIntyre, "Classic" Frank West, Zombie Frank ve Devil May Cry'dan Dante gibi karakterleri ekliyor. Ayrıca ilerleyen dönemlerde daha fazla karakterin geleceği açıklandı.
 
     Capcom Heroes modunda oyuncular hikaye görevlerini bu karakterlerin kostümleriyle oynama fırsatı buluyor. Hareketler ve animasyonlar da seçilen karaktere göre şekilleniyor.
 
     Capcom Heroes modu 5 Aralık itibariyle ücretsiz güncelleme olarak Dead Rising 4 oyuncularıyla buluşacak. Yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Dead Rising 4 Dead Rising Xbox One PC Capcom Vancouver PlayStation 4
Ghost Recon: Wildlands'in PVP Modu Ghost War'dan Yeni Bir Video Gravel'dan 8 Dakikalık Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.10.2017 22:09:52

0
Dead rising 3 deki dlc karakter dlcsiydi bayada zevkliydi bu kıyafer dlcsi olmu? böyle dlcler getirmesinler cammy nedir sakallı cammymi olur

2K

9.10.2017 17:27:36

0
Dead Rising 3 içinde sanırım konsollara özel böyle bir DLC duyurmuşlardı fakat 4 baya kötü bir oyun olduğu, serinin hayranları bile buna katıldığına göre kimsenin umursayacağını sanmıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Rising 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız