Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

DLSS 3.7 Sürümüyle Görüntü Kalitesi Daha da İyileşiyor

 
 
NVIDIA tarafından kullanıcılara sunulan DLSS teknolojisi oyunlarda yüksek FPS sunan ve sistemi rahatlatan bir deneyimi beraberinde getiriyor. Özellikle büyük çaplı ve yüksek sistem gereksinimi gerektiren oyunlarda DLSS desteğiyle daha akıcı bir şekilde oyunları oynayabiliyorsunuz. Şimdi ise bu sistemin yeni bir sürümü yayınlanmış durumda.
 
DLSS 3.7 hem performansı hem de görsel kaliteyi arttırıyor
 
 
 
DLSS 3.7 sürümü ile beraber hem görsel kalite hem de performans biraz daha artış gösteriyor. YouTube platformunda içerik üreticisi olarak karşımıza çıkan MxBenchmarkPC, yeni sürümü karşılaştıran bir video yayınlamış durumda. Videoda DLSS 3.6 ile DLSS 3.7 karşılaştırılıyor ve burada görsel iyileştirmeleri gösteren detaylar açığa çıkıyor.
 
Videoda görebileceğiniz gibi örnek olarak Cyberpunk 2077 oyunu gösteriliyor. Ancak DLSS desteği ile beraber Horizon: Forbidden West, Dragon's Dogma 2 ve Starfield gibi oyunlarda da daha iyi bir deneyim elde edebiliyorsunuz. Aynı zamanda DLSS 3.7 önceki sürümden daha yüksek bir performans sunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming DLSS 3.7
Ortamlarıyla Dikkat Çeken Decadent Duyuruldu GTA 5 İçin Peacemaker Karakter Modu Geliyor

aterikasedi

6.4.2024 17:50:56

0
4.0da ne olacak bakalım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız