Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Conqueror's Blade Sezon VI: Scourge of Winter 21 Aralık'ta Geliyor

 
Küresel yayıncı MY.GAMES ve geliştirici Booming Games, 21 Aralık'ta ücretsiz bir genişletme olarak Conqueror’s Blade'e gelecek olan Sezon VI: Scourge of Winter'ı duyurmaktan gurur duyuyor. Bu yeni sezonda oyuncular, yeni bir tehditle yüzleşmek ve Kuzeyi kederden kurtarmak için Ostaria'nın buzlu topraklarına girecekler. Bilinen dünyanın dört bir yanından Savaş Lortları, önümüzdeki uzun kışı atlatmak için birlik olmalıdırlar…
 
Kuzey Amerika'daki oyuncular, VI. Sezon'a yepyeni Doğu ve Batı Yakası NA sunucularında başlayabilir. Bu sunucuların 16 Aralık'tan itibaren Conqueror’s Blade'e istikrarlı bir deneyim getirmesi bekleniyor.
 
Sezon VI: Scourge of Winter'da, Savaş Lortları şu çağrıya cevap vermelidir:
 
YENİ BİR KÖTÜLÜKLE YÜZLEŞİN

Yeni bir Sezon Harekatı ile iyiye karşı kötülük hikayesi açığa çıkacak! Sezon VI: Scourge of Winter’da, Kutsalsızlar olarak bilinen ürkütücü bir sürü Kuzey'e saldırıda bulundu. Kışın dondurucu karanlığının perdesi altında hareket eden bu eşkıyalar, Kış Kırbacı ne emrederse onu yapıyor. Bu zalimin amansız gazabının koca bölgelere kış başından sonuna kadar musallat olduğu söyleniyor. Gaddar saldırılarından sağ çıkabilenler güneye kaçarken, kahramanlar mecburi bir ittifak kurup bu dehşet odağına karşı mücadele etmeli ve bu toprakları felaketten kurtarmalı.

OSTARIA'NIN BUZLU BÖLGESİNİ KEŞFEDİN

Ostaria'nın donmuş diyarı güzel ama tehlikeli bir bölgedir. Korkunç bir kışla yüzleşen Savaş Lortları, Ostaria bölgesini geçerken kar fırtınalarına dikkat etmelidir.Conqueror’s Blade dünyasının yeni bir özelliği olan Dinamik hava durumuyla mevsimler değişecek.Sezonun ilerleyen günlerinde açılacak yeni PvE içeriği, sadece Kuzey'in en direngen savunucularının kazanabileceği özel ödüller sunacak.

BİRİMLERİ BİRLEŞTİRİN VE GELİŞTİRİN

Bu yeni kötülük, en büyük askerlerin bile tek başına yüzleşemeyeceği kadar büyük. Oyuncular en güvendikleri birimlerini, Birim Terfileri üzerinden öne sürerek Kutsalsızları defetmeli! Sezon VI boyunca Birim İddialarını tamamlayarak mevcut birimlerinizi Landsknecht'lere, Armiger Lansçıları’na ve Liao Korucuları’na terfi ettirin.

ÖZEL ÖDÜLLER İÇİN KUZEYİ GERİ ALIN

Kutsalsızları alt ederek ve yeni Sezon İddialarının üstesinden gelerek Kurtarıcı Birim Süslemesi, Arkhon Kahraman Süslemesi ve daha nicesini içeren 100'den fazla ücretsiz ve premium ödül açın.Bugünden itibaren oyuncular, Sezon VI: Scourge of Winter’daki harekatlarına Kutsalsız Kahraman Süslemesi ile başlamak için Sezon VI Savaş Bileti’ni ön sipariş verebilirler!
 
Conqueror’s Blade şimdi MY.GAMES Store ve Steam'den ücretsiz olarak indirilebilir ve oynanabilir.
 
basın bülteni
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Conqueror's Blade MY.GAMES Booming Games ücretsiz aksiyon MMO oyunu
Yerli Yayıncı Rollic, 6 Milyon Dolar Karşılığında Onnect – Matching Puzzle Oyununu Satın Aldı PUBG Mobile Global Şampiyonası'nda 3. Hafta Lig Aşaması Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Conqueror's Blade
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız