Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı

 
 
Splinter Cell serisini hemen hemen hepiniz bilirsiniz. Gizlilik ve aksiyon odaklı yapısı ile bir ajanı kontrol ettiğimiz oyunda düşmanları ortadan kaldırabiliyor ve zorlu görevlerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Eski bir yapıya sahip olan nostalji serinin ilk oyunu RTX Remix ile günümüze uyarlanıyor.
 
Splinter Cell'in yeni görüntüleri dikkat çekiyor
 
 
 
Mod geliştiricisi skurtyyskirts tarafından bizlere sunulmayı bekleyen Splinter Cell’in RTX Remix modu, oyunda yer alan dokuları düzeltiyor ve aynı zamanda ışıklandırma sistemlerini de iyileştiriyor. Elbette belli başlı hataların olduğunu görsek de yine de oynanabilir bir sürüme uyarlanıyor diyebiliriz.
 
Devam eden bir çalışma olarak karşımıza çıkan Splinter Cell’in RTX Remix modu için aynı zamanda oynanış videosu yayınlanmış durumda. Bu video içeriğine aşağıdan göz atabilir ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu doğrudan görebilirsiniz. Bu tarz gelişmeler elbette hayranların dikkatini çekecek türden.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor RPG SerialWorld PC için Duyuruldu

BSC Misafiri

18.5.2024 11:16:56

0
İkinci oyuna yani Pandora Tomorrow'a yapsalar daha iyi olur. İlk oyunun mekanikleri cidden çok eskide kaldı, Pandora Tomorrow şu an bile oynanabilecek durumda. Bi RTX yaparlarsa tadından yenmez, baştan akarım gariban 4070'imle.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız