Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Capcom Giyilebilir Bir Mega Man Kaskı Tasarlıyor

 
     Capcom, Mega Man cosplay'i yapmak isteyenler için güzel bir haber duyurdu. Verilen bilgiye göre firma, Comic Con'dan veya Capcom sitesinden ön sipariş ile satın alınabilecek giyilebilir bir Mega Man kaskı üzerinde çalışıyor.
 
     Ürün ABS materyalinden üretilecek ve parlak bir yüzeye sahip olacak, ayrıca daha inandırıcı olması için üzerinde çalışan led ışıklar olacak.  Kaskın iç kısmı da, kafanızı rahatsız etmemesi için yumuşak bir malzeme ile desteklenecek.
 
     Ürünü kullanabileceğiniz gibi, sergilemek isterseniz de ürünle beraber gelen özel dizayn edilmiş kutuyu kullabileceksiniz. Ürüne sahip olmak isteyenler Capcom'un satış sitesini sıkı takip etmek zorunda, çünkü kask limitli adette üretilecek ve ön siparişe koyulma tarihi henüz belli değil. Kask ile beraber Buster Gun'ı da alarak kostümünüzün büyük kısmını tamamlayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Engadget mega man capcom cosplay retro aksiyon oyunu
Overwatch'un Yeni Karakteri Tanıtıldı: Soldier: 76 The Talos Principle'ın Road To Gehenna DLC'sinin Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.7.2015 18:45:08

0
Seri Capcom'un elinde ölüyor , şu anda Megaman fanlarını tatmin edebilcek tek şey Archie çizgi romanı onu da zaten Capcom yapmıyor :D Umarız yeni oyunlar gelir

OnrGrTR

8.7.2015 18:29:08

+1
artık capcom bıraksın boş işlerle uğraşmayı eski günlerine dönsün oyun yapsın artık

op.55 no.1

8.7.2015 18:08:47

+1
Yeni Mega Man istiyoruz yav böyle abidik gubidik yan ürünler değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız