Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blacklight: Tango Down 2 "Free-to-play" Olacak


     Zombie Studios'un PC, PSN ve Xbox Live servisinden satışa sunduğu FPS oyunu Blacklight: Tango Down bir indirilebilir oyun olarak beğeni toplamıştı. Satış rakamları da iyi olan oyunun devamı geliyor, ama bu defa farklı bir satış politikası izlenecek.
 
     Zombie Studios Ceo'su Mark Long'un açıklamasına göre Blacklight: Tango Down'ın devam oyunu free-to-play sistemiyle yayınlanacak. Yani oyunun tam sürümünü oynama fırsatımız olacak, fakat ücret ödeyip premium kullanıcı olduğumuzda çok daha fazla özelliğe sahip olacağız.
 
     Free-to-play modeline 4 yıl önce bir Koreli yayıncı ile düşünmeye başladıklarını söyleyen Ceo, bu modelin Asya'da popüler olduğunu ve Çin'de patlama yapan free-to-play modelinin Avrupa'da da yayınlaştığını belirtti.
 
     Bildiğiniz gibi Crytek'in Warface adlı oyunu da firmanın Kore'deki ofisinde üretiliyor ve bu oyun da Blacklight'ın devam oyunu gibi free-to-play olacak. Anlaşılan firmalar bu yöntemle daha çok oyuncu çekip daha fazla kâr edebileceklerini düşünüyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Blacklight : Tango Down Ignition Entertainment Zombie PSn Xbox Live PC FPS
Medal of Honor 2'nin Oyun Motoru Frostbite 2 mi? Crytek, iPhone Oyunu için Geliştiriciler Arıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blacklight: Tango Down
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız