Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS XL, Yansıma Oranını Ciddi Ölçüde Düşürüyor

 
    Nintendo's 3DS XL, büyük olmasının yanısıra birçok avantajı da beraberinde getiriyor. Taşınabilir konsollarda en büyük problemlerden biri ekranın yansımasıdır. 3DS'te bu sorun %12'lere düşürülerek ekranın yansımasının önlenmesi çalışılmıştı. Fakat 3DS XL ile bu yansıma oranı çok daha farklı bir boyuta taşınıyor. 3DS XL, yansıma oranını %12'den %3'e düşürerek neredeyse ekranda hiçbir parlama, yansıma görünmemesini sağlayacak.
 
    Nintendo için ekrandaki yansıma oranını düşürmek Game Boy Advance'ten beridir önem verilen hususlardan biriydi. Atasına oranla daha derin bir 3D oranı verdiğinden bahsedilen XL sürümü için yansıma oranını düşürmenin konsol için verimli bir detay olduğu rahatlıkla söylenebilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Iwata Asks Nintendo 3DS Nintendo 3DS 3ds xl yansıma oranı
NSMB 2'yi eShop'tan Satın Alanlar Yaşadı İngiltere Satışlarının Galibi Hâlâ Değişmedi

Amrothrim

23.7.2012 20:24:26

+1
Bundan bir tane alacağım, çok güzel gözüküyor. Aynı şekilde wii u da alacağım. Nintendo'nun yaptığı konsollar hep dikkatimi çekmiştir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız