Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu!

 
      League of Legends EMEA Masters Spring 2024 turnuvasında şampiyon Eintracht Spandau oldu. Büyük finalde; Eintracht Spandau, temsilcimiz Beşiktaş Esports'u 3-1 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Eintracht Spandau ödül havuzundan 20,000 Euro pay aldı. 
 
     Grup aşamasını başarıyla tamamlayan Beşiktaş Esports, Playoff etabında B grubunu 1. sırada tamamlayan SK Gaming Prime takımı ile eşleşti. Karşılaşmanın sonucunda 3-2 galibiyet elde eden temsilcimiz, yarı finale yükseldi. Yarı final rakibi Team BDS Academy ise Anonymo Esports'u 3-0 mağlup ederek üst tura yükseldi. Yarı final karşılaşması sonucunda seride 2-0 geriden gelen temsilcimiz, aldığı 3 galibiyetle karşılaşmayı 2-3'lik skorla sonuçlandırarak büyük finale yükseldi. Alman temsilcisi Eintracht Spandau ise D grubunu lider olarak tamamladı. Çeyrek finalde Nigma Galaxy MENA takımını, yarı finalde ise Geekay Esports'u 3-1 mağlup etmeyi başardı ve büyük finalde Beşiktaş Esports'un rakibi oldu.
 
     5 maçlık seri formatında gerçekleşen büyük finalde Eintracht Spandau, 3-1 galip gelmeyi başardı ve EMEA Masters Spring 2024 şampiyonu oldu. 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız