Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği Assassin's Creed Shadows için ilk sinematik fragman yayınlandı. Tamamen sinematik bir içerik olmasından dolayı oynanış unsurları ile karşılaşmadığımız yeni fragmanla beraber oyunun çıkış tarihini de öğreniyoruz.
 
Feodal Japonya'da geçen bir yapım 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Feodal Japonya'da geçecek olan Assassin's Creed Shadows, 15 Kasım tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun fiyatının şu anda 70 dolarlık bir etikete sahip olduğunu aktarabiliriz. Öte yandan oyunun ön siparişleri şu anda açık durumda. Ön sipariş veren kullanıcılar "Thrown to the Dogs" adlı bonus görevine erişebiliyor.
 
Oyunun şu anda üç farklı sürümü bulunuyor: Standart, Gold ve Ultimate Edition. Gold sürümü ana oyunu, 3 gün erken erişimi ve sezon biletini içeriyor. Sezon bileti içerisinde bonus bir görev ve gelecek iki genişleme paketi yer alıyor.
 
Ultimate Edition sürümüne bakacak olursak, ana oyun, 3 günlük erken erişim, sezon bileti, Sekiryu Karakter Paketi, Sığınak Paketi ve beş beceri puanının yanı sıra fotoğraf modunda Kızıl Ejder filtresi yer alıyor.
 
Son olarak oyunu Assassin’s Creed Odyssey stüdyosu Ubisoft Quebec geliştiriyor. 
 
Sinematik fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Assassin’s Creed Shadows
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.5.2024 17:13:23

+1
Bildiğim için bildiğim kadarı konuştum zaten. Daha iyisini bildiğini iddia edip hiçbir bilgi vermeden narsisist kişiliğini tatmin eden sensin. Yasuke, Oda Nobunaga’nın birkaç sene silahtarlığını yapmış ve Oda öldükten sonra kendisine ait kesin bilgi bulunmayan, tarihte silik bir kişidir. Kunoichi dediğin şey ise basit bir ifadeyle kadın ninjadır fakat bunun tarihte hiçbir karşılığı yoktur. Buna yönelik tarihi bir figür de yoktur. Tamamiyle popüler kültür uydurmasıdır. Zaten, Feodal Japonya hakkında en ufak bilgisi olan insan, bir kadının bu dönemde bu tiple ve istediği gibi dolaşamayacağını bilir.

BSC Misafiri

16.5.2024 17:13:17

0
adamların haberi yoktur kesinlikle ama türkiyede aşırı ubisoft hateri var ben olsam bende türkçe altyazı dahi getirmem adam oynamadan çöp diyor bunun gibi düşünenlere gerek yok altyazı felan ayrıca oyunlar alınmıyor denmiş ondan gelmiyor denmiş kardeşim sen ister bunu 1 milyon sat yinede bundan sonraki ac oyunu türkçe gelmez ubisoft seni tınlamıyor hala anlayamadın mı

yaratıc1KLAVYE

16.5.2024 13:21:53

0
Kopyanın kopyasının kopyası.

BSC Misafiri

16.5.2024 12:22:03

+1
Tarihi bir simülasyon değil bir oyun sonuçta ama bunlarda iyice abarttılar şu woke denen olayı. Aynen kardeşim feodal japonyada başka adam yok çünkü afro amerikanlar samuraylık yapıyor. Oyun iyiyse yine oynanır ama şimdiden gözümden düştü açıkcası.

BSC Misafiri

16.5.2024 11:15:47

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Feodal dönemde son derece gelenekselci, dindar, yabancı düşmanı olan japonların saray soytarısı ve hamal olarak kullandığı adama kutsal saydıkları samuray unvanını vermelerini geçtim, yine aynı dönemde son derece ataerkil toplumda kadın bir ninjanın olması ve bu tiple dolaşması tarihin içine etmekten başka bir şey değil. Hayır gizli bir suikastçı olan geyşa karakteri falan yap bari. Aynı muhabbet mirage oyununda da vardı. Orta Çağ Bağdat’ında suikastçilerin başında kadın var. Saçmalığa bak. Siyahilerin tarihini anlatan oyunda erkek japon ana karakter olsa ortalığı ayağa kaldırmışlardı. Japon tarihi temalı oyunda erkek Japon ana karakter yok resmen.
Bayılıyorum şu gerçekten bir şey biliyormuş gibi yorum yapanlara. Konu hakkında en ufak bilgisi yok kendi kafasındaki o olmayan bilgilerle bir şeyler yazıyor 4 kişide beğeniyor. Gir bir araştır bari kimdir bu siyahi adam. Olur mu kimse ondan daha iyi bilemez. "Yasuke" kimdir, "Kunoichi" kime denir. Bunlardan bir haber fakat bir video izleyip kafasındaki o yanlış bilgiler ile burada sanki bilir kişiymiş gibi yorum yapıyor.

BSC Misafiri

16.5.2024 11:15:29

0
Muhteşem olacak. Japonya, Asyalı kadın baş karakter, ona zıt kalacak bir erkek karakter, büyük ihtimalle iki farklı ana hikaye, Valhalla ile aynı ya da daha büyük olacak bir açık dünya, Valhalla'dan daha derin RPG mekanikleri... istenilebilecek her şey oyunda mevcut. Ayrıca fragman sonralarında çalan şarkı; "TEKE::TEKE - Meikyu" ki bu da harika bir seçim olmuş.

Nevfel

16.5.2024 09:42:36

+1
Bunun satış sayısıyla alakası yok. Ne oyunlar bundan çok fazla diyolog yazı içerdiği halde Türkçe çıktı. Bırakın bu aşağılık psikolojisini. Türkiye oyun piyasası da gayet büyük o 20 sene önceydi. Milyar dolara satılan oyun geliştiricilerimiz var sen hala bıdı bıdı yapıyorsun.

Ömer Hayyam12

16.5.2024 00:31:36

+1
Şu saçma argümandan da gına geldi. Baldurs gate çok mu sattı da milyonlarca kelimeye sahip oyuna Türkçe dilini eklediler. Daha böyle say say bitmez oyun var ama sizin gibi kraldan çok kralcılar da bitmiyor maalesef. Fragmana gelirsek potansiyeli olan oyunu zenci ve kadın karakter ile yok etmişler.

mehmetalpertr

16.5.2024 00:06:10

0
1749 TL Ubisoft Connect'te.... Geçtik.

BSC Misafiri

15.5.2024 22:36:50

0
Türkçe olabilmesi için Türkiye satışlarının firma için parasal bir değeri olmalı. Mesela Valhalla ne kadar sattı Türkiye'de? Diğer oyunlar için de aynı mantık geçerli. Türkiye oyun firmaları için para kazanabilecekleri bir oyun pazarı mı, değil mi?

Sarohan

15.5.2024 22:24:35

0
Yine içi dışı boş fantezilerle dolup taşan ubiçöp oyunu.

Rexroth

15.5.2024 21:41:36

+1
Şerefsizler yine Türkçe dil desteği koymamışlar oyuna. Gerçi UbisoftConnect'ten bile var olan Türkçe arayüzü kaldıran art niyetli firmadan ne beklenir ki. Dilerim Ubisoft'u da Microsoft falan alırda kurtuluruz şu Fransız sömürgeci zihniyetinden.

BSC Misafiri

15.5.2024 21:38:31

+1
üstüne para verseler bile oynamam. zenci samurayımızıda eksik etmemişler oh mis. 1.50 kadın karakterimizle binlerce samuray doğrarız artık. geçiniiizzz

BSC Misafiri

15.5.2024 21:38:20

+5
Feodal dönemde son derece gelenekselci, dindar, yabancı düşmanı olan japonların saray soytarısı ve hamal olarak kullandığı adama kutsal saydıkları samuray unvanını vermelerini geçtim, yine aynı dönemde son derece ataerkil toplumda kadın bir ninjanın olması ve bu tiple dolaşması tarihin içine etmekten başka bir şey değil. Hayır gizli bir suikastçı olan geyşa karakteri falan yap bari. Aynı muhabbet mirage oyununda da vardı. Orta Çağ Bağdat’ında suikastçilerin başında kadın var. Saçmalığa bak. Siyahilerin tarihini anlatan oyunda erkek japon ana karakter olsa ortalığı ayağa kaldırmışlardı. Japon tarihi temalı oyunda erkek Japon ana karakter yok resmen.

KristalTürk

15.5.2024 21:33:36

0
Xdefiant oyun mu çöp o yüzden. Gerçi bu da ayrı rezalet. Havada uçarken 10 düşmanı öldürüyorsun teleportla.

okazaki

15.5.2024 20:31:41

0
Japonya'da geçen bir oyunu bekliyordum. Oyun fragmanını çok iyi yapmış Ubisoft. Fragmanda Türkçe altyazı var ana oyunda Türkçe altyazı desteği maalesef yok. Xdefiant online oyununda vardı.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız