Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor

 
 
eSports360, Paycell ve PUBG: BATTLEGROUNDS partnerliğinde gerçekleştirilecek olan Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası için geri sayım başladı! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel olarak düzenlenen Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası’nda takımlar 80.000 TL ödül havuzu için mücadele edecek.
 
Açık Elemeler ve Final olarak 2 turda tamamlanacak olan Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası’nın elemeleri 17 - 18 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Her gün 7 takım olmak üzere toplam 14 takım, elemeler sonunda Finalde mücadele etme hakkını elde etmiş olacak. BBL Esports ve FUT Esports da bu etkinliğe davetli olarak 19 Mayıs’ta gerçekleşecek Büyük Final’de boy gösterecekler.
 
Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası’nın harita havuzunda “Miramar”, “Taego” ve PUBG: BATTLEGROUNDS'un ilk savaş alanı olan Erangel'in oyunun ilk yayınlandığı zamanki orijinal konseptlerini ve atmosferini mevcut oyun öğeleriyle harmanlayan “Erangel Classic” haritaları olacak. Haritalar MMTEE düzenince ve Bo5 formatında oynanacak. Açık Eleme finalistleri ve davetli takımlar arasında gerçekleştirilecek olan Büyük Final maçları sonunda dağıtılacak ödüller ise şu şekilde belirlendi:
 
Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Ödül Havuzu: 80.000 TL

- Birinci takım: 30.000 TL
- İkinci takım: 18.000 TL
- Üçüncü takım: 10.000TL
- Dördüncü takım: 8.000TL
- Beşinci takım: 6.000TL
- Altıncı takım: 4.000TL
- Yedinci takım: 3.000TL
- Sekizinci takım: 1.000TL

17-18-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek mücadeleleri her gün saat 20:00'da PUBG Türkiye resmi Twitch kanalı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
player unknown battlegrounds bluehole battle royale pc h1z1 fps tps
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu Rakion Macerası Türkiye’de Başladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayerUnknown's Battlegrounds
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız