League of Legends 2021 Yaz Mevsimi'nin En İyileri Belli Oldu! 2021 Türkiye Büyük Finali, 4 Eylül’de Volkswagen Arena’da Oynanacak!

Zula Süper Lig 7. Sezon Şampiyonu fastPay Wildcats!

10.08.2021 17:40 - Hamit Can Sayılgan

 
     Pandemi kısıtlamalarından dolayı sadece oyuncuların Nonstop katılımlarıyla gerçekleşen 7. Sezon Zula Süper Lig finalinin şampiyonu fastPay Wildcats oldu.

     Zula Süper Lig 7. Sezonu şampiyonu fastPay Wildcats 4. Sezondan itibaren mücadele ettiği Zula Süper Lig'de kupayı kazanmayı başardı. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve kadrosunu çok yetenekli isimlerle güçlendiren fastPay Wildcats, ligi adeta domine etti. Ligi 46 puan toplayarak yenilgisiz bir şekilde lider tamamlamalarının ardından yarı finaldeki rakipleri BAL Espor'u 2-1'lik skor ile yenerek finale adını yazdırdı.

     Final de ise rakipleri Galatasaray oldu. Serinin ilk maçı Favela haritasında gerçekleşti. Harita 13-11'lik fastPay Wildcats galibiyeti ile kapandı. Düğün Salonu haritasındaise 10-4'lük skor ile mağlup ayrıldılar. Mardin haritasında 10-6'lık galibiyet alarak seri de 2-1 öne geçtiler.
 
     Safranbolu haritasında ise Galatasaray takımının yaptığı kural ihlali sebebi ile fastPay Wildcats takımına galibiyet tescil edildi. Seriyi 3-1 olarak bitiren fastPay Wildcats, 7. Sezonun şampiyonu oldu.
 
     Galatasaray lig sürecine cezalı oyuncularının yokluğunda başladılar. Cezalı oyuncularının geri dönüşü ile de galibiyet serisine başlayan Galatasaray ligi ikincilikle bitirdi. Yenilenen kadrosu ile mücadele eden Galatasaray takımı yarı final de KBB Kağıtspor Espor'u 2-0 mağlup ederek finale adını yazdırmayı başardı.

     Final de rakipleri fastPay Wildcats takımı oldu. Favela haritasından 13-11'lik mağlubiyet ile ayrılan Galatasaray, Düğün Salonu haritasından 10-4'lük galibiyet ile ayrılarak seride durumu 1-1'e getirdi. Mardin haritasından ise 10-6'lık mağlubiyet ile ayrılan Galatasaray, dördüncü harita olan Safranbolu haritasında yaptığı kural ihlali nedeniyle haritadan hükmen mağlup sayıldı.
 
     Harita galibiyeti rakipleri fastPay Wildcats'e tescillenmesinin ardından finalleri ikinci olarak tamamladı.

     Rekabet liginden direkt olarak lige katılım sağlayan BAL Espor, sezon boyunca gösterdiği mücadelerle beğeniler topladı. Yarı finale fastPay Wildcats'e elendikten sonra, Üçüncülük maçına KBB Kağıtspor Espor karşısında çıktı. KBB Kağıtspor Espor'u 2-1'lik skor ile yenerek finalleri üçüncü olarak tamamladı.
 
     Çeyrek final mücadelesinde Sangal Esports'u yenerek yarı finaller için bilet kazanan KBB Kağıtspor Espor'un yarı finaldeki rakibi Galatasaray oldu. Galatasaray karşısında 2-0'lık mağlubiyet alarak finallere gitme hakkını kaybetti. Üçüncülük maçında BAL Espor'a karşı oynayan KBB Kağıtspor Espor, 2-1'lik skor ile mağlup olarak finalleri dördüncü olarak tamamladı.  

Kaynak Zula
Tweet
zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
League of Legends 2021 Yaz Mevsimi'nin En İyileri Belli Oldu! Paylaş 2021 Türkiye Büyük Finali, 4 Eylül’de Volkswagen Arena’da Oynanacak!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.