LCS 2020 Bahar Mevsimi 7. Hafta Karşılaşmaları Oynandı Korona Virüsü Nedeniyle Ertelenen MSI 2020 Turnuvasının Yeni Tarihi Duyuruldu!

Papara SuperMassive Zirve Yarışına Yeniden Dahil Oldu

11.03.2020 00:14 - Hamit Can Sayılgan

 
     Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde 6. hafta maçları tamamlandı. Galibiyet serisini 7 maça çıkaran Papara SuperMassive zirve yarışına yeniden dahil oldu.
 
VFŞL’de lig aşamasını ilk iki sırada tamamlayan takımlar mevsim finallerine direkt olarak yarı finalden başlayacak. Mevcut tabloda zirve için yarışan 3 takım bulunuyor: 1907 Fenerbahçe Espor, Dark Passage ve Papara SuperMassive.
 
 
 
1907 Fenerbahçe Espor
 
     Holyphoenix ve Farfecth transferleriyle iyi bir ivme yakalayan ekip haftayı tek maçla kapattı. 8 Mart günü Team Aurora ile karşılaşan ekip, zorlu mücadeleden galip ayrılmayı başardı. Böylelikle FB, maç eksiği bulunmasına rağmen liderlik koltuğuna oturdu. FB, Holyphoenix ve Farfecth transferinin ardından hiç maç kaybetmedi.

Dark Passage
 
     Mevsime rüya gibi başlayan Dark Passage, kâbus gibi bir haftayı geride bıraktı. Haftanın ilk gününde GALAKTICOS ile karşılaşan ekip, galibiyete tam 62 dakika sonunda ulaşabildi. Takım uyumunu ve kararlılığını kaybetmiş gibi görünen DP tarafı, ikinci gündeki Papara SuperMassive maçından da ağır bir mağlubiyetle ayrıldı. 23 dakika süren karşılaşmada DP sadece 1 skor alabilirken karşılığında 23 skor verdi.

Papara SuperMassive
 
     Papara SuperMassive 7 maçtır kaybetmiyor! Mevsime 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile başlayan ekip, sonunda kendine gelmeyi başardı. Geçen hafta takıma katılan Japone ile Vadi’de çok daha iyi bir oyun sergilemeye başlayan SUP tarafı zirve yarışına yeniden dahil oldu. 6. haftada alınan Beşiktaş ve Dark Passage zaferleriyle ekip galibiyet sayısını 8'e çıkardı.

İlk 6 Yarışı

Lig aşamasında ilk 6 sırayı alan ekipler mevsim finallerinde oynamaya hak kazanıyor. FB, DP ve SUP mevcut galibiyet sayılarıyla mevsim finallerine oldukça yakın. Geri kalan 3 takımı belirlemek için de büyük bir mücadele sürüyor.

Beşiktaş
 
     İnişli çıkışlı performansını devam ettiren Beşiktaş, bu hafta iki yeni oyuncuya Vadi’de şans tanıdı. Rare’in yerine Mayhem’e şans veren ekip; haftanın ikinci gününde de Husky Rider’ın yedeğe çekti ve genç oyuncu Rate’i Vadi’ye sürdü. Royal Youth karşısında alınan galibiyet, takımın ilk 6 iddiasını sürdürmesini sağladı.

GALAKTICOS
 
     Haftaya 62 dakikalık Dark Passage maçıyla başlayan Galakticos, bu maçtan galip ayrılmayı başaramamıştı. Ne var ki takım kendine kısa sürede gelmeyi başardı. Haftanın 2. gününde alınan 5 Ronin galibiyeti ekibin mevsim finalleri iddiasını sürdürmesini sağladı.

fastPay Wildcats
 
     Uzun süre boyunca puan tablosunun dibinde bekleyen Wildcats sonunda yükselişe geçti. Haftayı tek maçla kapatan vahşi kediler, 5 Ronin galibiyetiyle mevsim finalleri iddasını sürdürdü.

Team Aurora
 
     Hafta öncesinde genç yetenek Black’i takıma katan Team Aurora iyi bir haftayı geride bıraktı. Royal Youth galibiyetiyle başlayan haftada 2. rakipleri 1907 Fenerbahçe’ydi. FB karşısında maçı uzun süre önde götürseler de galip gelmeyi başaramadılar. Ancak gösterilen performans takımın özgüven tazelemesini sağladı.

Geri Kalanlar

     5 Ronin ve Royal Youth, ligin diğer ekiplerine kıyasla çok daha zayıf bir performans gösteriyor. Ligin tamamlanmasına 3 hafta kala iki tarafın da matematiksel olarak mevsim finalleri şansı devam etse de tarafların gelecek haftalarda şapkadan tavşan çıkarması gerekecek.
 
 

Kaynak LoLespor
Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
LCS 2020 Bahar Mevsimi 7. Hafta Karşılaşmaları Oynandı Paylaş Korona Virüsü Nedeniyle Ertelenen MSI 2020 Turnuvasının Yeni Tarihi Duyuruldu!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.