Zula Süper Lig 4. Sezon Şampiyonu Belirleniyor! Worlds 2019'da Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı!

Worlds 2019'da Çeyrek Final 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı!

26.10.2019 21:46 - Hamit Can Sayılgan

 
 
      League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası'nda Çeyrek Final Etabı karşılaşmaları bugün oynandı! Çeyrek finalin birinci gününde; A grubu birincisi Griffin, D grubu ikincisi Invictus Gaming ile B grubu birincisi FunPlus Phoenix, C grubu ikincisi Fnatic ile karşı karşıya geldi.
 
     5 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmaların sonucunda; Invictus Gaming rakibi Griffin'i 3-1 mağlup ederek yarı finale yükselen ilk takım oldu. FunPlus Phoenix ve Fnatic arasında oynanan günün ikinci karşılaşmasında ise FunPlus Phoenix rakibi Fnatic'i 3-1 karşısında galibiyet elde eden taraf oldu ve yarı finale yükselen ikinci takım oldu. Böylelikle FunPlus Phoenix, Invictus Gaming'in yarı final rakibi oldu.
 
     Worlds 2019 Çeyrek Final Etabı 2. gününde  C grubu birincisi SK Telecom T1, B grubu ikincisi Splyce ile D grubu birincisi Damwon Gaming, A grubu ikincisi G2 Esports ile karşı karşıya gelecek. 
 
     Invictus Gaming ve FunPlus Phoenix arasında gerçekleşecek olan yarı finalin ilk karşılaşması, 2 Kasım Cumartesi günü oynanacak. Karşılaşmanın galibi büyük finale yükselecek. 
 

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Zula Süper Lig 4. Sezon Şampiyonu Belirleniyor! Paylaş Worlds 2019'da Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.