Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

ICO ve SotC Portları Move ve Trophy Destekleyecek

19.09.2010 22:37 - Levent Polater

 

 
    Uzun zamandır söylentileri ile oyun dünyasını kasıp kavuran Team ICO Collection geçtiğimiz günlerde onaylanıp gerçek olmuştu. Her ne kadar oyunlar ayrı ayrı onaylanarak tek bir discte olmayacak izlenimi verilse de bu henüz onaylanmış değil. Bugün gelen yeni bir ayrıntı ise bu HD portları bekleyenleri daha çok heyecanlandırabilir.
 
    2 oyunun da yönetmeni olan Fumito Ueada, bu oyunların Playstation Move destekleyebileceğini söyledi. Dengeki Online'da bir röportaj veren Ueda, gelecek sene çıkacak oyunlara Move ile birlikte Trophy desteğinin de geleceğinin altını çizdi. Daha önce de 3D desteğinin oyunda bulunacağı da onaylanmıştı.
 
    Oyunlar, PS3'e uyarlanırken sadece HD ile yetinilmeyecek gibi görünüyor, umarız bunlara ek olarak extra içeriklere de sahip olabiliriz.
 
 

Kaynak
Tweet
Team ICO ICO Shadow of the Colossus Aksiyon macera Sony move trophy
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 1
BSC Misafiri - 20.9.2010 01:25:55 0
O değilde grafikleride biraz iyileştirseler kaplamaları falan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
ICO & Shadow of the Colossus Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA