Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

Fallout: New Vegas'ın İlk Geliştirici Günlüğü

18.09.2010 14:41 - Levent Polater

 
 
    22 Ekim'de çıkacak Fallout: New Vegas için ilk geliştirici günlüğü yayınlandı. Video'da yapımcıların Fallout: New Vegas'daki hikaye ile ilgili konuştuklarını görüyoruz.
 
    Anlatılanlara göre New Vegas'da sebebini bilemediğiniz bir biçimde öldürüldüğünüzü ve mezara gömüldüğünüzü görerek başlıyorsunuz. Mezardan canlı çıktığımızda ise size bunu yapanların peşine düşmeye ve sizden ne istediklerini öğrenmeye çalışıyoruz. Ana hikayemiz böyleyken oyunda Fallout 3'deki gibi 'Prologue' niteliği taşıyan Vault benzeri bir bölüm olmayacağı da söyleniyor.
 
   Çin ve Amerika arasındaki nükleer savaşdan bir kaç yüzyıl gelecekte geçen Fallout: New Vegas, her Fallout oyununda olduğu gibi yine post-apocalyptic bir tema benimsiyor. Çıkmasına tam 1 ay, 4 gün kalan oyunun ilk geliştirici günlüğüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 

Kaynak
Tweet
Fallout : New Vegas Bethesda Softwork PS3 PC xbox 360 geliştirici günlüğü
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 18.9.2010 17:16:07 0
pes 2011 demo incelemeyi sunarsanız sevinirim.iyi günler...
aydogdu1453 - 18.9.2010 15:20:04 0
Bu oyunda merdiven var mı? :)
dIsAstEr - 18.9.2010 15:00:06 0
Karakter animasyonlarını geliştirselermiş iyi olurmuş.
On.E - 18.9.2010 14:54:47 0
2010'ın önemli taşlarından birisi aslında bu oyun iyi bir oyun olmasını bekliyorum..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Fallout: New Vegas
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA