Bahçeşehir SuperMassive Worlds 2018 Ön Elemelerinde 2'de 2 Yaptı! Bahçeşehir SuperMassive Dünya Şampiyonası'na Veda Etti

Worlds 2018 Ön Elemelerinde 2. Tura Geçildi!

04.10.2018 22:54 - Hamit Can Sayılgan

 
     Worlds 2018 Ön Eleme Aşaması'nda grup maçları tamamlandı. Gruplarında ilk iki sırayı alan ekipler bir üst tura yükseldi. Temsilcimiz Bahçeşehir SuperMassive, G2 Esports karşısında mağlup oldu ve B grubununu ikinci sırada tamamladı. Grup etabının tamamlanmasının ardından çekilen kura sonucunda Bahçeşehir SuperMassive'ın ikinci turda rakibi LMS'ten G-Rex takımı oldu.
 
 
 
     Dire Wolves, Ascension Gaming, KABUM! E-Sports ve Kaos Latin Gamers turnuvadan elendi.
 
Worlds 2018 Ön Eleme 2. Tur Maç Programı 
6 Ekim 07:00 / Cloud9 vs. Gambit Esports
6 Ekim 11:00 / Edward Gaming vs. DetonatioN FocesMe
7 Ekim 07:00 / G2 Esports vs. Infinity eSports
7 Ekim 11:00 / G-Rex vs. Bahçeşehir SuperMassive 
 
     Tüm karşılaşmalar; watch.tr.lolesports.com adresi üzerinden canlı olarak yayınlanacak.
 

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Bahçeşehir SuperMassive Worlds 2018 Ön Elemelerinde 2'de 2 Yaptı! Paylaş Bahçeşehir SuperMassive Dünya Şampiyonası'na Veda Etti
YORUMLAR 1
Uchigatana - 5.10.2018 11:06:46 0
Turnuva başlamadan kabul edeceğimiz sonuç oldu fakat turnuva esnasında bu kadar iyi oynarken grup birinciliğini alabilirdik.Stomaged beklediğimden iyiydi.Bot lanemiz akıyor yine.Fabfabda taşıyıcı şampiyonlarda performans düşüklüğü var.Gbm ortalamasında.Daha iyisini yapabilir.

Draftı çok kötü geçirdiğimiz 2 G2 maçında yenildik.İyi geçirdiğimiz maçı aldık.Yani kalite olarak geride değiliz fakat metanın güçlü şampiyonları olan Urgot,Akali gibi pickleri karşıya bırakmak bizi bitirdi.G2'nun top lanerı Wunder'a taşıyıcı şampiyon bırakmak intihar.

Gelelim G-Rex'e,turnuva başlamadan rahat yeneriz demiştim fakat grup maçlarında çok dominant bir performansla gruplarında lider oldular.5 maçlık seride sürpriz şampiyonlar çıkarmamız gerekiyor.(Urgot,Aatrox banı kesin lazım bizim Fabfab oynamayamıyor)Karşıdaki Jungle Graves oynayabiliyorsa yandık zaten.Kesinlikle alırlar ve Stom kardeşimizi zor dakikalar bekler.Skor tahmini 3-1 ama kim alır bilemem.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.