Dota 2 The International 2018 Turnuvasında Yer Alacak Takımlar Belirlendi! Beşiktaş Esports, Yükselme Ligi 2018 Yaz Mevsimi Kadrosunu Duyurdu

Logitech G, Bahçeşehir SuperMassive ile İşbirliği Gerçekleştirdi

27.06.2018 16:13 - Hamit Can Sayılgan

 
     Logitech G, Bahçeşehir SuperMassive ile işbirliği gerçekleştirdiğini duyurdu.
 
     Türkiye’deki oyuncu ve elektronik spor takımlarını 5 yılı aşkın süredir destekleyen Logitech G, League of Legends Türkiye'nin başarılı takımlarından Bahçeşehir SuperMassive ile işbirliği gerçekleştirdiğini duyurdu. Logitech G, SuperMassive'e özel oyuncu ekipmanları tasarlayacak ve ekipman edecek.
 
     Konuyla ilgili Logitech Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Uyar, “Logitech markası olarak, oyuncular kadar e-spor dünyasının da gelişmesini ve büyümesini amaçlıyoruz. Bu kapsamda yıllardır çeşitli oyuncu ve takımları destekliyor, e-spor alanına yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Amacımız destek verdiğimiz Bahçeşehir SuperMassive’in başarılarına katkı sağlamanın yanı sıra Türkiye’deki e-spor faaliyetlerinin genel kalitesini de artırabilmek... Ürün ve sponsorluk desteğimizin yanında, performansı en üst düzeye çıkaran çözümler üretmeyi de hedefliyoruz. Bu kapsamda Logitech G’nin profesyonel kullanım için üretilen birçok ürünü, oyuncuların oyun içerisindeki ihtiyaç ve beklentileri göz önüne alarak tasarlanıyor. Önümüzdeki yıllarda da bu alandaki destek ve yatırımlarımıza devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.
 
     Logitech G ürünlerinden çok memnun olduğunu dile getiren Bahçeşehir SuperMassive oyuncusu Asım Cihat "FabFabulous" Karakaya, “Logitech G ürünleri sayesinde yeteneklerimi ve antrenmanlarımı maçlara daha iyi yansıtıyorum ve üst düzey performans gösterebiliyorum.” şeklinde konuştu. Logitech bünyesinde profesyonel oyuncular için donanım tasarlayıp üreten Logitech G, tasarımlarını dünya çapındaki oyunculardan aldığı geribildirimler ve desteklediği takımların görüşleri doğrultusunda şekillendiriyor.  
 

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Dota 2 The International 2018 Turnuvasında Yer Alacak Takımlar Belirlendi! Paylaş Beşiktaş Esports, Yükselme Ligi 2018 Yaz Mevsimi Kadrosunu Duyurdu
YORUMLAR 1
ProjectMan - 3.7.2018 08:34:04 0
3 gün, 3 gece sürecek bir oyun festivali yapın !!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.