Dark Passage 2018 Yaz Mevsimi Kadrosunu Duyurdu League of Legends Şampiyonluk Ligi 2018 Yaz Mevsimi Kadroları Açıklandı

Riot Games Türkiye, League of Legends 2019 Sezonunda Espor Yapısını Değiştiriyor

07.06.2018 11:27 - Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games Türkiye, League of Legends 2019 sezonunda yeni bir takım ve lig sistemine geçiş yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre yeni sistemde belirlenen kriterleri karşılayan 10 takımla 3 senelik iş ortaklığı gerçekleştirecek ve 10 takım 3 sene boyunca ligden düşürülmeyecek.
     
     Ayrıca Yükselme Ligi'nin kapatılarak yerine Akademi Ligi'nin geleceğini duyuran şirket, Kuzey Amerika League of Legends liginde uygulanan franchising sistemini önümüzdeki sene ülkemize getireceğini duyurdu. Franchising sistemi sayesinde takımlar yeni yetenekleri keşfedebilecek ve belirlenen seneler içerisinde sponsor desteğini sağlayabilecek. Bu da yeni kurulan takımların başarı kazandıktan 1 sene sonra kapanmayacağı, sürdürülebilir bir espor sistemi sağlayacağı anlamına geliyor. Takımların başvuru süreci 20 Haziran 2018’de başlayacak, 15 Kasım 2018 tarihinde ise takımlarla anlaşma imzalanacak.
  

Kaynak LoLesports
Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Dark Passage 2018 Yaz Mevsimi Kadrosunu Duyurdu Paylaş League of Legends Şampiyonluk Ligi 2018 Yaz Mevsimi Kadroları Açıklandı
YORUMLAR 1
BSC Misafiri - 7.6.2018 18:31:43 0
Önce Uluslararası lig de yaşı tutmayan oyuncuları kendi liginizde oynatmayın. Adamlar gitti yaşı tutmayan oyuncuyla türkiye temsilcisi oldu sonra o oyuncu olmadan msi a gitti. Ellerine verdiler tabi ki.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.