Star Trek Online Kaptanları Sezon 14’e Erişim Kazanıyor Eski Battlefield Oyunlarını Ücretsiz Sunan Hayran Yapımı Sistem Sonlandı

League of Legends All-Star 2017 Oylaması Başladı

27.10.2017 00:07 - Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games, League of Legends Şampiyonluk Ligi'nde en iyilerin seçileceği "All-Star" oylamasını başlattı. Oyuncuların oylarıyla en iyisi olduklarını düşündükleri rüya takım oluşturulacak. Ve oluşturulan takım, All Star 2017 etkinliğinde Türkiye'yi temsil edecek.
 
     All Star 2017 etkinliği, 7-10 Aralık tarihinde Kuzey Amerika’da NA LCS stüdyolarında başlayacak. Türkiye dahil 8 bölgenin katılacağı bu turnuvada; takımlar iki grup halinde mücadele edecek. Grup aşaması, tek maçlık seri formatında oynanacak. Grup aşamasında ilk ikiye giren takım yarı final etabına yükselecek. Yarı final 3 maçlık, final 5 maçlık seri üzerinden oynanacak.

     League of Legends oyuncuları takımları oluştururken her takımdan en fazla iki oyuncuyu seçebilecek. Takımın koçu ise profesyonel oyuncular tarafından seçilecek ve oyuncular kendi koçlarına oy veremeyecek.
 
        Oy vermek için TIKLAYINIZ

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Star Trek Online Kaptanları Sezon 14’e Erişim Kazanıyor Paylaş Eski Battlefield Oyunlarını Ücretsiz Sunan Hayran Yapımı Sistem Sonlandı
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.