Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

M.A.G.'e Hareket Geliyor

19.08.2010 11:56 - Ersin Kılıç


 
     Sony'nin büyük umutlar bağladığı fakat bir türlü beklenen verimi alamadığı M.A.G. için Move desteği geleceği açıklandı.
 
     Playststion Blog'da yayınlanan habere göre müjdeyi veren isim ise Zipper Interactive'in halkla ilişkiler sorumlusu Jeremy Dunham oldu. Dunham yaptığı açıklama ile sonbahar aylarında gelecek olan bir güncelleme ile M.A.G.'in Sony'nin yeni harekete duyarlı sistemi Move'u destekleyeceğini belirtti.
 
      Sony, özel oyunlarını birer birer Move'lamaya devam ediyor. Kimbilir M.A.G. belki de yakalayamadığı beklentileri Move sayesinde yakalamayı başarır.
 
 

Kaynak
Tweet
M.A.G. Zipper Interactive Sony Move
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 5
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
hellsgate - 19.8.2010 16:24:39 0
Emrecan sen Diablo'yuda sevmiyodun değilmi?
Antrim - 19.8.2010 16:11:42 0
çok dandik bir oyun.
vbalikci - 19.8.2010 13:48:16 0
Wayward'ın dediği gibi "acil" yeni harita lazım. Daral geldi aynı haritalardan, "yeni" görler, türler değil haritalar lazım. Koca multplayer oyunda "çok" az harita var..
Wayward Son - 19.8.2010 12:33:28 0
MAG'e gereken biraz daha tanıtım bence. Tanıtım faaliyetlerini yanlış hedef kitle üzerine yönlendirdiler. COD oynayan adamlara yönelik bir oyun asla ve asla değil. Takım olacaksın, sabırlı oynayacaksın ve dikkatlli olacaksın. Dan dun dalmayı seven, tek başına hareket eden oyunculara yönelik değil yani. Ve de herkeste sesli iletişim olacak, bu kaçınılmaz. Aslında gayet eğlenceli bir oyun. Ama yeni haritalara ihtiyacı had safhada. Move falan hikaye bence yani, önce map pack falan çıkmalı.
Guest-A98986428 - 19.8.2010 12:01:51 0
nasıl olucakki bu?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
M.A.G.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA