The Elder Scrolls Online 8.5 Milyon Kopya Sattı The Secret World Oynaması Ücretsiz Olarak Tekrar Çıkış Yapacak

Uncharted 4 Multiplayer Moduna Yeni İçerikler Geliyor

16.03.2017 07:25 - Gazali Çetinkaya

 
   Uncharted 4'ün multiplayer moduna yeni silahlar, yeni karakter skinleri ve yeni bir mod geliyor.
 
   Naughty Dog'un PlayStation Blog üzerinden yapmış olduğu açıklamaya göre INSAS ve Type-95 de dahil olmak üzere 3 yeni silah ve The Last of Us'ın içindeki bir çizgi romanda bulunan Savage Starlight karakter skinleri oyunun multiplayer moduna eklenecek.
 
   Bunların yanı sıra King of the Hill modu da oyuna eklenecekler arasında. King of the Hill'de oyuncular iki takıma ayrılır ve haritadaki yakalama noktalarının kontrolünü ele geçirmek için savaşmak zorundadırlar. Bir takım skor sınırına ulaştığında karşı takım Victory Hill olarak belirlenen yeri alarak oyunu kaybetmeme şansını yakalayabilir. Bu arada lider takım kaybeden takımdan önce Victory Hill'e ulaşarak kazanmalarını da sağlayabilir.
 
   Uncharted 4'ün ücretsiz olarak sunulacak bu içerikleri 17 Mart Cuma günü 1.21 güncellemesi ile oyuna eklenecek.
 
   Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu şu anda PS4 üzerinde ulaşılabilir durumda.

Tweet
naughty dog uncharted playstation playstation 4 nathan drake sony Bir Hırsızın Sonu
The Elder Scrolls Online 8.5 Milyon Kopya Sattı Paylaş The Secret World Oynaması Ücretsiz Olarak Tekrar Çıkış Yapacak
YORUMLAR 5
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
old_snake - 17.3.2017 11:39:53 0
Ortada bir saygısızlık yok zaten. Nerede ne okudunuz saygısızlık olarak? Göreceli bir durum yok ortada. Bir şey ya güzeldir ya değildir... Adriana Lima bence güzel değildir beğenmedim demek onu çirkin yapmaz mesela.Ben GTAV hiçsevmem, ama güzel değildir diyemem. Anlatmak istediğim şey bu esasında. Oynamayanlara değil, oynadığı halde beğenmeyenlere cidden şaşıyorum diye tekrar ediyorum. Online Multi oyunda ne arıyorsunuz diye merak etmeden de edemiyorum? Saygılar ;)
dominnic - 16.3.2017 12:33:35 +1
alıntı:

Orjinalden alıntı: old_snake

Unc 4 Multiplayeri çıktığından beri oynuyorum amma oynamayanlara değil, oynadığı halde yaramaz diyenlere cidden şaşıyorum. Online muhteşem eğlenceli ve sürekliliği var...Şaka mısınız siz arkadaş?


ne güzel beğenmiş oynuyorsun kardeş saygı duydum ama ben beğenmedim oynamıyorum sarmıyor sıkıcı oluyor buda benim düşüncem bende senin gibi karşıt fikirlilere şaşıranlara şaşıyorum herkes senle aynı fikirde olmak zorunda değil ki sen çok beğenirsin ben hiç beğenmem önemli olan birbirimizin fikirlerine saygı duymak...
old_snake - 16.3.2017 11:25:41 +2
Unc 4 Multiplayeri çıktığından beri oynuyorum amma oynamayanlara değil, oynadığı halde yaramaz diyenlere cidden şaşıyorum. Online muhteşem eğlenceli ve sürekliliği var...Şaka mısınız siz arkadaş?
dominnic - 16.3.2017 09:42:23 0
güncellemeleri durduruyorum indirmiyorum bile çünkü multıplayer hiç cezbetmiyor beni ne bilim bi eksiklik var sıkıyor hemen
Megathrone26 - 16.3.2017 07:36:17 +1
uncharted 4 ü çok severek oynadım defalarca bitirdim hatta platin kupa bile aldım ama bence 2. ve 3. oyundaki gibi coop senaryolarının olmaması çok ama çok büyük bir eksiklik. hala gelmiyor oluşuna inanamıyorum :(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.