PC'nin Yeni MMO'su Blade and Soul, Bir Haftada 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı H1Z1'in PS4 Sürümünden Detaylar Yakında Paylaşılacak

Five Nights at Freddy's World, Steam'den Geri Çekildi

26.01.2016 12:57 - Ömür Gencer


      Geçtiğimiz gün eksik çıkardığı RPG oyunu FNaF: World için bir açıklama yapan Five Nights at Freedy's serisinin yaratıcısı yeni oyununu Steam'den çekti.
   
     Yayınladığı yeni açıklamayla serinin yaratıcısı Scoot Cawthon, "%87 olumlu incelemelerle oyun 'çok olumlu' puanlamasına sahip olsa da oyunun aldığı incelemeler ve puanlamalardan memnun değildim. Bu sebepten dolayı oyunu Steam'den çekmeye karar verdim. Ayrıca Valve'a oyuncuların oynama süresine takılmadan FNaF: World'ü iade edebilmesini istedim. Böylece isteyen herkes oyunu iade edip parasını geri alabilir. Bu sistemi ayarlamaları biraz zaman alabilir ama yakında eklenecek." sözlerine yer vererek oyunun neden Steam'den kaldırdığına açıklık getirdi.
 
       Yapımcı oyun hakkındaki gelecek planlarından da şöyle bahsediyor: "Hala FNaF: World üzerinde çalışıp oyunu rötuşlayacağım.  Oyunu güncellemeye hazır olduğumda GameJolt'taki demoyu tam sürüm oyunla değiştireceğim. O süreden sonra da oyun hep ücretsiz olacak."
 
       Five Nights at Freddy's World'un yeni sürümü hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız. Siz de oyunu iade eden oyuncular arasına katılacak mısınız? 

Kaynak mcvuk.com
Tweet
Five Nights at Freddy's World Five Nights at Freddy's Scoot Cawthon PC iOS Android mobil RPG bağımsız indie
PC'nin Yeni MMO'su Blade and Soul, Bir Haftada 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı Paylaş H1Z1'in PS4 Sürümünden Detaylar Yakında Paylaşılacak
YORUM YAZ -1
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Five Nights at Freddy's World
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.