Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

Guerilla Games Yeni Bir Proje Üzerinde Çalışıyor

01.08.2010 17:36 - Alkan Adakaner


 
     Her ne kadar ilk Killzone oyunuyla bekleyenleri büyük hayal kırıklığına uğratsa da Killzone 2 ile kendini affettiren Guerilla Games şu sıralar Killzone 3 üzerinde çalışıyor ve bu oyun Playstation 3'ün en çok beklenen oyunları arasında yer alıyor.
 
     Daha önce Gameboy'a çıkardıkları oyunları saymazsak Killzone dışında sadece Shellshock: Nam '67 ve Spongebob Squarepants oyunlarını yapan Guerilla Games şimdi yepyeni bir proje üzerinde çalışıyor.
 
      Alman oyun dergisi Control'le bir röportajda yeni projelerinin henüz tasarı aşamasında olduğunu söyleyen Guerilla yetkilileri yine bir FPS oyunuyla karşımıza çıkarlar mı acaba? Şu an için daha fazla ayrıntı vermiyorlar. Muhtemelen Killzone 3 piyasaya çıktıktan sonra bu oyunu tam olarak öğrenebileceğiz.
 
kaynak    
 

Kaynak
Tweet
Killzone 3 Guerilla Games Sony Fps
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 1
ZafeerTR - 1.8.2010 18:44:11 0
Killzone 2'de ki atmosferi şu ana kadar oynadığım hiç bir oyunda görmedim. Tek kelimeyle mükemmeldi, multiplayer moduda harika.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Killzone 3
+ TAKİBE
AL
57 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA