Warcraft Filminin Geçtiği Mekanlar, Oyundaki Yerlerle Kıyaslandı Crytek'in Co-Op Oyunu Hunt'ın Geliştirilme Süreci İyi Gidiyor

RollerCoaster Tycoon World, 2016'nın Başına Ertelendi

13.11.2015 19:05 - Ömür Gencer


      Simülasyon hayranlarının merakla beklediği RollerCoaster Tycoon World için bir beta düzenlenmişti. Geliştirici ekip bu beta sırasında yaşadığı sorunlar nedeniyle oyunu 2016 yılına ertelemeye karar verdi.
 
      Atari, beta sırasında oyuncuların hız treni inşa ederken çeşitli sorunlarla karşılaştığını ve bu yüzden oyunun 2016'nın başında çıkacağını dile getirdi. Oyuncuların Atari'ye ilettiği isteklerden birisi, sıfırdan hız treni yapmak yerine bazı hazır parçaların yer alması. Bir diğeri ise trenin, raylar üzerinde uçuyormuş gibi ilerlediği. Ayrıca oyundaki fencing yani çit aracının da geliştirileceği belirtiliyor.
 
      Oyun için bir beta sürecinin daha olacağını hatırlatalım. Oyunu ön sipariş eden oyuncuların katılabileceği bu beta süreci Aralık ayında düzenlenecek. 

Kaynak pcgamer.com
Tweet
RollerCoaster Tycoon World tycoon atari simülasyon pipeworks
Warcraft Filminin Geçtiği Mekanlar, Oyundaki Yerlerle Kıyaslandı Paylaş Crytek'in Co-Op Oyunu Hunt'ın Geliştirilme Süreci İyi Gidiyor
YORUM YAZ -1
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
RollerCoaster Tycoon World
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA