World of Tanks'ın PS4 Sürümü Onaylandı Dead Island: Epidemic Daha Resmi Çıkışını Yapamadan Kapanıyor

Five Nights at Freddy's Serisinin Yeni Üyesi Bir RPG Oyunu!

16.09.2015 13:43 - Ömür Gencer


       Başarılı olduğu kadar büyük bir kesim tarafından eleştiriye maruz kalan Five Nights at Freddy’s serisinin yapımcısı Scott Cawthon, beklenmedik bir duyuruyla karşımıza çıkıyor.
   
      Yapımcı Five Nights at Freddy's evreninde geçecek yeni bir RPG oyunu geliştirdiğini ve bu oyunun korku türünde olmayacağını duyurdu. Five Nights at Freddy’s World adını alan bu yeni yapım hakkında Cawthon şu sözlere yer veriyor: "Five Nights at Freddy’s 5'in olmayacağını söylemem benim için çok önemli. Hikaye tamamlandı. Cadılar bayramı güncellemesi veya yeni oyun bu hikayenin üzerine bir şeyler katmayacak. Karakterleri yeni ve eğlenceli bir yolla kullanmak istedim çünkü bu karakterler benim canım ciğerim. Aynı zamanda uzun süredir üzerinde çalışmadığım bir oyun türü üzerinde çalışacağım için çok heyecanlıyım."
 
        Peki bu Five Nights at Freddy's RPG oyunu nasıl bir oynanış sunacak? Yapımcı oyun hakkında "Oyuncular withered, toy, phantom ve nightmare versiyonları dahil olmak üzere FNaF'nin geniş karakter seçenekleri arasından karakterler seçip ekibini oluşturacak." açıklmasını dile getirdi. 
 
      Henüz bir çıkış tarihi verilmeyen yapımın demosu cadılar bayramı döneminde yani Kasım ayında paylaşılacakmış. Bu RPG projesinin Android, iOS ve PC'ye geldiğini belirtelim. Geliştiricinin önceki oyunlarının beklenilen çıkış tarihinden çok daha önce çıktığını göz önüne alırsak Five Nights at Freddy's World'ün bir sürpriz yapıp erkenden çıkma ihtimali olduğunu söyleyebiliriz.
 

Kaynak vg247.com
Tweet
Five Nights at Freddy's World Five Nights at Freddy's Scoot Cawthon PC iOS Android mobil RPG bağımsız indie
World of Tanks'ın PS4 Sürümü Onaylandı Paylaş Dead Island: Epidemic Daha Resmi Çıkışını Yapamadan Kapanıyor
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Five Nights at Freddy's World
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.