World of Tanks Xbox One'a Geliyor Deep Down İptal Edilmedi, Oyunda Köklü Değişiklikler Var

Paradox Interactive World of Tanks Fırsatını Kaçırmış

19.02.2015 01:33 - Samet Konuksal


    Elbette seveni var sevmeyeni var ancak şu bir gerçek, World of Tanks gerçekten başarılı bir oyun oldu. Wargaming'i küçük bir şirket pozisyonundan kendi başına yeni oyunlar yapabilecek kıvama getiren World of Tanks pastasından zamanında Paradox Interactive'a da bir dilim ikram edilmiş.
 
    DigitalSpy'a açıklamalar yapan Paradox'un CEO'su Fredrick Wester, Wargaming'in ilk başta Paradox'a yayıncılık teklifi götürdüğünü, fakat o dönemde firmanın finansal olarak hazır olmamasından dolayı bunu kabul edemediklerini belirtti. Wester, "Bu işe kalkışacak kadar paramız yoktu. Fikir beni gerçekten çok heyecanlandırmıştı ama Free to Play modelinden de emin değildik. Çünkü daha önce F2P modelinde çıkan bir oyunumuz olmamıştı." sözlerine yer verdi.
 
    Ayrıca Wester'ın söylediklerine göre The Banner Saga, Xenonauts ve Pid gibi yapımlar da bir şekilde Paradox Interactive'in kapısından dönen oyunlar olmuş. Firma bu oyunları 'Paradox tarzı oyun' olmadıkları gerekçesiyle kabul etmemiş. Bildiğiniz gibi Paradox Interactive oldukça yüksek seviyede tekrar oynanabilirliğe ve sürükleyiciliğe sahip yapımlarıyla tanınıyor.
 

Tweet
Wargaming.net PC Strateji World of Tanks mmo f2p
World of Tanks Xbox One'a Geliyor Paylaş Deep Down İptal Edilmedi, Oyunda Köklü Değişiklikler Var
YORUMLAR 1
ardaq - 19.2.2015 04:14:29 0
paradox'un kaliteli yapımları var daha çok kazanmasını isterim ama, crusader kings 2 ve europa universalis 4 ile büyük paralar kazanıp dlc'nin içine ettiler sonuçta. para kazandıkça her firma bozuyor. orta karar gitmeleri daha iyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.