Zula'nın Kapalı Beta Sürecine Kayıt Olanlara Güzel Bir Fırsat World of Tanks Xbox One'a Geliyor

World of Tanks Generals Kapalı Beta İçin Hazır

17.02.2015 15:10 - Tunahan Safdır

 
     Wargaming’in yeni ücretsiz kart oyunu World of Tanks Generals Kapalı Beta Testi için kayıtları kabul etmeye başladı. Test süresince, World of Tanks web tarayıcılarında oynanabilir olacak; ilerleyen zamanlarda oyunun Android ve iOS versiyonları da çıkacak.

     World of Tanks Generals Küresel Operasyonlar Direktörü Andrey Zimenko yaptığı açıklamada “Kapalı Beta sürecindeki ana hedefimiz, oyunu amaçladığımız deneyim seviyesine getirebilmek. Bu oyun için çok emek harcadık ve deneyecek oyuncuların mevcut sürüm hakkındaki görüşlerini ve önerilerini çok merak ediyoruz.” sözlerini sarfetti.
 
     World of Tanks Generals PvP modunun yanısıra oyuncuların, oyunun temellerini öğrenebilecekleri, kart destesi oluşturup strateji geliştirebilecekleri ve oyun tarzlarına uygun yeni kartları açabilecekleri PvE eğitim savaşlarına da sahip.

     Kapalı Beta testinde, ABD, SSCB ve Almanya olarak üç gruba ayrılmış 200’ün üzerinde farklı kart bulunabilecek. Kurulabilecek yüzlerce strateji ve farklı tipte kartlar aracılığıyla, oyundaki her savaş, ani saldırıların, taktik kurnazlığın ve dinamik düelloların ortasında hayatta kalabilmeyi gerektirecek.
 
     Oyun, World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Warplanes ve World of Warships de dahil olmak üzere tüm Wargaming oyunlarında kullanılabilen birleştirilmiş Wargaming.net ID hesabını kullanacak.
 
     World of Tanks Generals için daha fazla bilgi ve teste kayıt olmak için ilgili sayfaya burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tweet
wargaming world of tanks tank savaş tps
Zula'nın Kapalı Beta Sürecine Kayıt Olanlara Güzel Bir Fırsat Paylaş World of Tanks Xbox One'a Geliyor
YORUMLAR 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
michael01 - 17.2.2015 15:32:04 +1
para basan kazanacak desene
emrebdt - 17.2.2015 15:18:44 0
hadi bakalım nasıl olucak lakin pek bi fikrim yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
World of Tanks Generals
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.