E-Sporlar ve Dota, Çin'deki Bir Üniversiteye Ders Oldu 25.000 TL'lik Ödül Havuzuna Sahip Dota 2 Turnuvasına Kayıtlar Başladı

Diablo 3'ün Konsol Sürümlerine Sezon Sistemi ve Cross-Platform Oynanışı Gelmeyecek

10.11.2014 16:44 - Samet Konuksal


    İlk başta PC'ye özel çıkan Diablo 3, ek paketiyle beraber konsollara da çıkmıştı. PC'de yeni güncellemelerle yeni özellikler kazanan yapımın konsol sürümü ilerleyen dönemde bu özelliklerden bazılarına kavuşamayacak gibi duruyor.
 
    BlizzCon'da konuşan Diablo 3'ün baş tasarımcısı Kevin Martens, oyunun konsol sürümlerine cross-platform oynanışın gelmesinin imkansız olduğunu söyledi. Mimari açıdan bunun zor bir durum olduğunu belirten Martens, gelecek güncellemelerde PlayStation ve Xbox sunucularının birleştirilemeyeceğini söyledi.
 
    Öte yandan Kevin Martens, Diablo 3'ün PC sürümünde yer alan sezon sisteminin konsollara gelmeyeceğini de belirtti. Neden olarak da Martens, "Bu sistemden yararlanabilmek için sürekli internete bağlı olmak zorundasınız." açıklamasını yaptı.
 

Tweet
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG PS3 PS4 Xbox 360 Xbox One
E-Sporlar ve Dota, Çin'deki Bir Üniversiteye Ders Oldu Paylaş 25.000 TL'lik Ödül Havuzuna Sahip Dota 2 Turnuvasına Kayıtlar Başladı
YORUMLAR 1
BSC Misafiri - 10.11.2014 22:31:01 0
Oyun ek paketten oncede konsollarda vardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.