Blizzard, World of Warcraft'ın 10. Yılı İçin 1 Saatlik Belgesel Yayınladı Blizzard, Çakma Hearthstone Davasında Kazanan Taraf Oldu

Black Desert Online'dan Yepyeni Görseller

10.11.2014 11:08 - Alkan Adakaner

Black Desert aksiyon dolu bir oyun olacak

 
   Koreli geliştirici Pearl Abyss tarafından geliştirilen MMORPG oyunu Black Desert Online'ın yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Bu görüntülerde de özellikle karakterlerin son derece iyi göründüğünü söyleyebiliriz.
 
    Avrupa ve Kuzey Amerika için de duyurulan Black Desert Online'ın henüz çıkış tarihi netleşmedi. Buna karşın oyunun en erken 2015 yılının sonuna doğru tam olarak karşımıza çıkması bekleniyor.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Tweet
Black Desert Black Desert Online Pearl Abyss MMO F2P RPG
Blizzard, World of Warcraft'ın 10. Yılı İçin 1 Saatlik Belgesel Yayınladı Paylaş Blizzard, Çakma Hearthstone Davasında Kazanan Taraf Oldu
YORUMLAR 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
simbolmina - 11.11.2014 23:29:10 0
ömür*
simbolmina - 11.11.2014 23:28:07 0
Birkaç ay once oyunun Kore versiyonunda %80 seviyesinde olduklarını ve ingilizceye de baslamadiklarini açıklamışlardı. Daha bunun bitip, ingilizce versiyonunun yapılması ve sonrasında da Avrupa'ya gelmesi var. Tabii once Çin, kuzey Amerika girişleri, server testleri-betalar derken 2016 Avrupa'da başlasalar Öpüp basına koy. MMORPG oyun beklememek gerektiğini maalesef biraz gec ögrendim. Ya olanı oyanayacaksin ya da yeni çıkana geçeceksin. Oyun beklemek çekilir çile degil. Onur vefa eder mi belli bile degil.
BSC Misafiri - 10.11.2014 17:41:07 0
Bu oyunun karakter yaratma ekranı Simsten kat kat detaylı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Black Desert Online
+ TAKİBE
AL
28 kişi bu oyunu takip ediyor.