Lord of the Rings Online Geliştiricisinde İşten Çıkarmalar Başladı Yeni Unreal Tournament'ın Erken Sürümü Oyuncularla Paylaşıldı

Deep Down'ın Geliştirilme Sürecinde "Deneme Yanılma" Sürecine Girildi

19.10.2014 11:15 - Ömür Gencer


       PlayStation 4 için geliştirilen aksiyon oyunu Deep Down, PlayStation 4 kullanıcılarının meraklandıran yapımlardan. Bildiğiniz gibi oyun uzun bir süredir geliştirilme aşamasında. Oyunun yapımcısı Yoshinori Ono, verdiği bir röportajda oyunun gelişim aşamasından bahsetti. 

      Belirtilene göre Deep Down'ın geliştirilme sürecinde Ono'nun "deneme yanılma süreci" dediği evreye gelinmiş fakat bu oyunun geliştirilme aşamasının bittiği anlamına gelmiyor. Ono, oyunun geliştirilme aşamasının çok uzun olması oyunun hiç çıkmayacağı anlamına gelmediğini, oyunun kesinlikle oyuncularla buluşacağını hatırlattı. 

      Belirtilene göre Deep Down'ın şimdiki aşaması ,Tokyo Game Show 2013'deki aşamasından pek çok yönden önde. Örneğin oyunun kontrol şeması kolaylaştırılmış ve oyunun arayüzü oyuncunun bir bakışta çok daha fazla bilgiye ulaşacağı şekilde geliştirilmiş.
 

Kaynak gematsu.com
Tweet
Deep Down Capcom Aksiyon Macera
Lord of the Rings Online Geliştiricisinde İşten Çıkarmalar Başladı Paylaş Yeni Unreal Tournament'ın Erken Sürümü Oyuncularla Paylaşıldı
YORUMLAR 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
apocalips44 - 24.12.2014 16:08:03 0
Büyük ihtimal oyun ücretli olarak çıkacaktır.Kanaatim bu yönde.Çünkü;geliştirme süreci çok uzun sürdü haliyle maliyetlerde yükselmiştir.
PHO3N1X - 19.10.2014 21:16:31 -1
Umarım başarılı bir yapım olur.F2P olması biraz insanları tereddüte düşürsede,iyi bir oyun olacağını düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Deep Down
+ TAKİBE
AL
17 kişi bu oyunu takip ediyor.