Final Fantasy XIV'nin Yeni Güncellemesi için Görseller Paylaşıldı Counter Strike Nexon: Zombies Bazı Bölgeler için Çıkışını Yaptı

Project Spark'ın Çıkış Videosu Paylaşıldı

07.10.2014 13:42 - Ömür Gencer


       Oyuncuların kendi oyunun yaratabileceği, diğer oyuncularla paylaşabileceği Project Spark bildiğiniz gibi bugün itibariyle oyuncularla buluştu. Yapımcı ekip Team Dakota, oyunun özelliklerini bir araya toplayan ve yapımın başlangıç paketinin içeriklerini tanıtan iki yeni video paylaştı.
 
        PC ve Xbox One için ücretsiz olarak yayınlanan oyunun kutulu sürümü Starter Pack 40 dolar karşılığında sarılıyor. Starter Pack'degibi 85 dolar değerinde skin paketleri ve temalar gibi oyun içi içerikler bulunuyor. Bunun yanında oyunun Starter Pack'ini satın alan oyuncular bir aylık Spark Premium üyeliğine de sahip olacaklar. Oyun için yayınlanan videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 


Tweet
project spark microsoft xbox one xbox 360 pc kinect smartglass
Final Fantasy XIV'nin Yeni Güncellemesi için Görseller Paylaşıldı Paylaş Counter Strike Nexon: Zombies Bazı Bölgeler için Çıkışını Yaptı
YORUMLAR 1
BSC Misafiri - 7.10.2014 20:59:50 0
Oyun gerçekten başarılı. Bu oyunda bile bölüm tasarlamak oldukça zor olsa gerek. Ayrıca Minecraft bunun yanında halt yemiş onu da belirteyim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Project Spark
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.