FIFA World'e Süper Lig Takımları Eklendi Final Fantasy XIV'nin Yeni Güncellemesi için Görseller Paylaşıldı

Guild Wars 2'ye Raidler Gelebilir

04.10.2014 20:37 - Samet Konuksal


    MMO türünün uğraştırıcı yapısını ortadan kaldırıp farklı bir tarzı bizlere sunan Guild Wars 2 için yapımcı ArenaNet, güncellemeler hazırlamaya devam ediyor. Firmanın verdiği bir iş ilanı, önümüzdeki dönemde Guild Wars 2'ye sunulacak güncellemenin içerikleri hakkında bir bilgi veriyor olabilir.
 
    ArenaNet ekibi verdiği yeni iş ilanıyla beraber raid içeriği tasarlaması için bir çalışan aramaya başladı. MMO türüne alışkan olanların bildiği üzere raidler, normal zindanlardan çok daha taktiksel ve zorlayıcı olmasına rağmen daha ödüllendirici bir yapıya sahip. Ayrıca oyunlarda raidlere sayı olarak normal zindanlardan daha fazla oyuncu katılabiliyor.
 

Tweet
mmorpg pc Guild Wars 2 ArenaNet NCsoft
FIFA World'e Süper Lig Takımları Eklendi Paylaş Final Fantasy XIV'nin Yeni Güncellemesi için Görseller Paylaşıldı
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
simbolmina - 5.10.2014 14:34:55 0
World Bosslar ve Guild Missionslarin bazıları da eğlenceli ve zorlayıcı zaten. Fakat world boss olayını guild olarak yapmak cok zor veya en azından uğraştırıcı diyeyim. Buna değecek tek boss da su sıralar Tequila mi ne o ejderha iste. Son 6 ay-1 yıldır oyunu zorlaştırmaya çalışıyorlar ama bir turlu yeterli ve bağlayıcı olmuyor. Kimi zaman eğlensek de vaktin bosa geçtiğini hissediyor insan. O kadar karakter kas vs. Sağlam bir extention paketiyle oyunu baska turlu bir seylere çevirmeleri gerek. Mümkünse bedava, olmayacaksa da parayla ama su anki living world event mantığı ya da pvp/wvw turnuvaları ilgi görüyorsa piyasada baska b2p oyun olmamasındandır. Bazen mecburen acıyorum oyunu resmen. Alternatif olsa da oynasak ama yok.
[__Zahid__] - 5.10.2014 01:11:11 0
yıllardır harddiskte boşyere duruyodu sildim gitti. isterse oyuna uçan binekler, ev yapma gibi nevarsa eklesinler dönmem bidaha. 80 tl verdim 20tl lik zevk aldım.
StrangerLovely - 4.10.2014 21:14:02 0
Ya arkadaş koca dünyada MMO'dan nefret eden tek kişi ben miyim?
Silverlight - 4.10.2014 20:57:01 0
Geç kalındı.Oyunu sadece pvpcilere sunarsan üye sayın belli bir sayıda kalır.Mevcut skillbarla da pve yapılabileceğini zannetmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.