Guild Wars 2'yi Bir Haftalığına Ücretsiz Test Edebilirsiniz World of Speed'in Ford Mustang GT Odaklı Oynanış Videosu Yayınlandı

Triad Wars PC'ye Özel Kalmayabilir

24.09.2014 19:33 - Samet Konuksal


    Sleeping Dogs ile beraber önemli bir çıkış yakalayan United Front Games'in yeni oyunu Triad Wars geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. PC'ye özel olarak duyurulan Triad Wars'la ilgili yeni açıklamalar yapıldı.
 
    Yaptığı açıklamalarda firmadan Justin Bullard, "Amacımız bu oyunu olabildiğince geniş platformlara yaymak. Triad Wars'ı geliştirdiğimiz oyun motorunun üzerinde çok uzun süre boyunca çalıştık. Amacımız oyun motorunun diğer platformlarda düzgün çalışmasını sağlamaktı. Dolayısıyla şimdilik sadece PC'deyiz fakat beklemede kalın. PC'de başlıyor olmamız sonsuza dek orada kalacağımız anlamına gelmiyor." sözlerini söyledi. 
 
    Açıklamalarının devamında oyunun Free to Play kısmının 'Öde ve Kazan' mantığına dönüşmeyeceğini söyleyen Bullard, "Bu konuda oyunculardan yardım alacağız. Yapacağımız beta testlerde ücretlendirmeleri ayarlayıp herkesin oyundan zevk almasını sağlayacağız." açıklamalarını yaptı.
 

Tweet
triad wars sleeping dogs united front games online pc free to play f2p
Guild Wars 2'yi Bir Haftalığına Ücretsiz Test Edebilirsiniz Paylaş World of Speed'in Ford Mustang GT Odaklı Oynanış Videosu Yayınlandı
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Triad Wars
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.