Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

PoP : Forgotten Sands'a Müthiş Bir Açılış

07.05.2010 12:13 - Ersin Kılıç


 
Önümüzdeki günlerde filmi ile beyazperde de boy gösterecek olan Prince of Persia serisinin yeni oyunu The Forgotten Sands'ın açılış videosu yayınlandı.
 
     Oldukça egzotik bir melodi ile bizleri selamlayan bu açılış videosunun hemen başında Prens, suda bir bayanın yansımasını görüyor ve "ne yaptın" ifadesi ile irkiliyor. Bu da olayların gene Prens'in neden olduğu bir şey yüzünden cereyan ettiği olasılığını akıllara getiriyor. Bakalım The Sands of Time ile Warrior Within arasındaki boşluğu dolduracak olan oyunda yeni bir sebep mi yoksa Sands of Time'da yol açtığımız bir problemle mi karşılaşacağız?
 
     Sudaki yansıma ile irkilen Prens daha sonra abisini ziyaret etmek için yola düşüyor. Gideceği yere vardığında ise büyük bir savaşa tanık oluyoruz. Buradaki sahnelerin bana Yüzüklerin Efendisi'ni hatırlattığını da belirteyim. Bir dizi akrobatik hareketten sonra ayakları sağlam bir şekilde yere basan prens'in kontrolü ise muhtemelen son atlayıştan sonra bize geçecek.
 
     PC çıkışını 4 Haziran'da yapacak olan Prince of Persia : The Forgotten Sands, diğer konsollar için ise 20 mayıs'ta raflardaki yerini alacak. 
 
     Oyunun yayınlanan bu açılış videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Kaynak
Tweet
Prince of Persia: The Forgotten Sands PS3 PC xbox360 PSP DS ubisoft
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 1
BSC Misafiri - 7.5.2010 13:58:26 0
BEN BİR PRENS HAYRANIYIM.BÜTÜN OYUNLARI TEKRAR TEKRAR BİTİRDİM.ARADA NOSTAJİ OLSUN DİYE HALEN OYNARIM.KEŞKE VİDEOLARDA GÖRDÜĞÜMÜZ BU GİBİ SAVAŞ SAHNELERİNİ,KARMAŞAYI OYUN İÇERİSİNDEDE YAŞATABİLSELER.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Prince of Persia : The Forgotten Sands ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA