Dead Island: Epidemic için Yeni Bir Video Yayınlandı Hearthstone'un İlk Genişleme Paketi Temmuz'da Çıkacak

Freestyle Futbol: Santra Yapılıyor

27.06.2014 14:11 - Alkan Adakaner

 
     Freestyle Futbol kapılarını 2 Temmuz’da Açık Beta Öncesi ile açıyor. Futbolun bir takım oyunu olduğunu kanıtlama amacında olan oyun Asya ve Amerika’dan sonra Nfinity Games tarafından ülkemizde servis edilmeye başlıyor.
 
      Freestyle Futbol ister klavye ile ister gamepad ile oynanabilen bir oyun. Kontrollerin kolay olması dışında oyun içindeki seviye sistemiyle birlikte yapılabilecek özel hareketler ve hatta gol sevinçleri bile kişiselleştirilebilir durumda. Oyunu zevkli kılan diğer bir unsur ise seslendirme olmuş. Oyunun anlatıcı seslendirmesini ünlü futbol spikeri “Ersin Düzen” gerçekleştirdi. Bununla birlikte, efsanevi futbol çizgi filmi “Kaptan Tsubasa”nın seslendirme kadrosu da futbolcu ve antrenör seslendirmelerini yaptılar. Oyun içerisinde duyacağınız “öyle şut mu çekilir?”, “ne içtiysen aynısından bana da ver” gibi enstanteneler ise lokalizasyonun, içimizden birileri tarafından yapıldığının bir göstergesi.
 
      2 Temmuz’da süpriz etkinliklerle Açık Beta Öncesi süreci ile servise başlayacak Freestyle Futbol ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Geri sayım çoktan başlamış bile. Futbol Oyunun resmi web sitesi gerçekten çok güzel gözüküyor. Freestyle Futbol oyununun web sitesini incelemenizde yarar var: www.freestylefutboltr.com . Ayrıca oyuna hemen kaydolabilir ve ücretsiz olarak indirip, herkezden önce oynamaya başlayabilirsiniz.
 

Tweet
Freestyle Futbol F2P PC Spor Futbol Soccer Freetoplay Türkçe
Dead Island: Epidemic için Yeni Bir Video Yayınlandı Paylaş Hearthstone'un İlk Genişleme Paketi Temmuz'da Çıkacak
YORUMLAR 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 27.6.2014 20:44:16 0
denedim çok dandik oyunmuş harbiden.
BSC Misafiri - 27.6.2014 15:48:50 -2
fifayla kapışır
onur89tr - 27.6.2014 14:18:41 +1
Çocuklara hitap ediyor. Ben şimdi bunu kalkıp da 50 küsür yaşındaki babamla oynayamam. Oynamaz yani. Ama neredeyse her gün FIFA'da maçımızı yaparız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Freestyle Futbol
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.