League of Legends'in 2014 Türkiye Büyük Finali, Ülker Sports Arena'da Düzenlenecek H1Z1'de Gerçek Parayla Satılacak Unsurlarda Oyuncular Dinlenecek

Wargaming Oyunlarına Oculus Rift Gelebilir

13.04.2014 11:46 - Ömür Gencer

 
     Wargaming'in Genel Müdürü Victor Kislyi CVG'ye yaptığı bir konuşmasında, Oculus Rift'in World of Tanks'e gelebileceğini, fakat bunun için Oculus Rift'in 10 Milyon satması gerektiğini söyledi.
 
     Kislyi: " Oyuncularımızın %75'i bize bir kuruş bile vermiyor. Başka free-to-play oyunlar için bu rakam %90'lara kadar çıkabiliyor. Böyle bir durumda finansal olarak sekteye uğramamamız için Wargaming'in oyunlarının en az 5-10 Milyon oyuncu tarafından oynanması gerek. Eğer Xbox One veya Oculus Rift bu rakamlara ulaşırsa biz de orada oluruz."
 
     Umarız Oculus Rift'in bu rakamlara ulaştığını görebiliriz. Zaten Oculus VR'ın kurucu Palmer Luckey'in söylediğine göre Facebook'un teklifini kabul etmelerinin nedenlerinden biri de bu sayıda bir kitleye ulaşmak istemeleriydi.
 

Kaynak gamespot.com
Tweet
Wargaming.net PC Strateji World of Tanks mmo f2p
League of Legends'in 2014 Türkiye Büyük Finali, Ülker Sports Arena'da Düzenlenecek Paylaş H1Z1'de Gerçek Parayla Satılacak Unsurlarda Oyuncular Dinlenecek
YORUMLAR 1
BSC Misafiri - 13.4.2014 17:23:14 0
bu oyun için belki gereksiz olabilir
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.